Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

Ordenar per: Llibres/Pàgina: Pàgina:
coleccio • A espaiet : 9 llibres.
>>
- 978-84-92839-01-8: Alfara de Carles •  Alfara de Carles
Ernest Costa
Com que la intensitat d’un viatge no té res a veure amb els quilòmetres, i de descobertes en podem fer a casa mateix, la proposta d’aquesta guia ens porta al poble d’Alfara de Carles i als seus voltants, a la comarca del Baix Ebre. Tant de bo el viatge us sigui profitós i pugueu fer vostre que «Cada turó que veig em diu vés més lluny, vés més lluny...», com proclama una coneguda cançó.
Català. 
ISBN: 978-84-92839-01-8
14 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94203-50-3: Arnes •  Arnes
Terra Alta
Ernest Costa
La guia que teniu a les mans vol estar molt més a prop del viatge que del turisme.Vol apropar-vos als llocs passejant, perquè fins ara no s’ha inventat cap sistema millor.
Català. 
ISBN: 978-84-94203-50-3
18 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-92839-60-5: Horta de Sant Joan •  Horta de Sant Joan
Terra Alta
Ernest Costa
Per viatjar, cal temps; els diners només són secundaris. Per fer turisme, sobretot si és del que anomenem de masses, calen diners. Pagant, ens poden traslladar d’una punta a una altra de món en qüestió d’hores.
Català. 
ISBN: 978-84-92839-60-5
18 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-94281-56-3: La Sénia •  La Sénia
Montsià
Ernest Costa
Per viatjar, cal temps; els diners només són secundaris. Per fer turisme, sobretot si és del que anomenem de masses, calen diners. Pagant, ens poden traslladar d’una punta a una altra de món en qüestió d’hores. La guia que teniu a les mans vol estar molt més a prop del viatge que del turisme. Vol apropar-vos als llocs passejant, perquè fins ara no s’ha inventat cap sistema millor. També vol incitar-vos a anar-hi amb calma: per satisfer la curiositat, per badar, perquè l’atzar faci de les seves i fàcilment pugueu capgirar la ruta proposada, perquè la percepció pels sentits entri en joc, per assaborir la diferència, per defugir el tipisme, perquè la sorpresa i el descobriment ens corprenguin, per tenir possibilitats de parlar amb la gent. Com que la intensitat d’un viatge no té res a veure amb els quilòmetres i de descobertes en podem fer a casa mateix, la proposta d’avui ens porta a la vila de la Sénia i als seus voltants, a la comarca del Montsià. Tant de bo el viatge us sigui profitós i pugueu fer vostre que «Cada turó que veig em diu vés més lluny, vés més lluny...», com proclama una coneguda cançó.
Català. 
ISBN: 978-84-94281-56-3
18 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-92408-20-7 •  Mas de Barberans
Ernest Costa
La guia que teniu a les mans vol estar molt més a prop del viatge que del turisme.Vol apropar-vos als llocs passejant, perque fins ara no s'ha inventat cap sistema millor. També vol incitar-vos a anar-hi amb calma: per satifer la curiositat, per badar, perque l'atzar faci de les seves i facilment pogueu capgirar la ruta proposada, perque la percepció pels sentits entri en joc, per assaborir la diferencia, per defugir el tipisme, perque la sorpresa i el descobriment ens corprenguin, per tenir possibilitat de parlar amb la gent.
Català. 
ISBN: 978-84-92408-20-7
14 €  Fitxa del llibre   
Ordenar per: Llibres / Pàgina: Pàgina:
>>
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats.