Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

•  El baobab, la fulla de roure i la lluna de coure. /   Pere PuigMiyuki YamaokaAnna OlletAdam Manyé
•
84-96639-27-0

Aquest conte es llegeix i s’escolta. En aquest llibre es donen la mà la literatura i la lírica. Si us hi endinseu, llegireu i escoltareu una narració i unes cançons i àries que s’hi relacionen formant un producte cultural que us sorprendrà. Teniu a les mans un llibre que canta i que arriba als racons de la sensibilitat més pregona dels adults i la tendresa més dolça dels infants.
«Aquest disc que teniu a la mà és el fruit d’una iniciativa singular, un assaig de conte infantil pensat per atraure l’atenció dels infants i alhora aconduir-los d’una manera afectuosa i sensible cap a un conte infantil explicat amb paraules i música. No es tracta d’un argument operístic explicat en forma infantil, amb uns fragments de l’obra original, com s’ha fet alguns cops, sinó d’un conte pensat completament a banda de les narracions habituals, i expressat amb una música seleccionada per aconduir la narració poètica, fent per manera que l’audició s’enriqueixi amb la selecció de cançons i peces d’oratori i d’òpera que formen el seu entramat narratiu. Aquesta selecció s’ha fet sobre un conjunt d’obres d’autors molt diversos, que inclouen un tema del poeta-músic català Apel·les Mestres, una deliciosa arieta de Mozart, cançons alemanyes, italianes, franceses, angleses i d’altres països, així com alguns altres fragments operístics d’èpoques diverses.
La narració s’ha construït en funció de les peces musicals de la selecció, i ha estat creada per Adam Manyé; les cançons són interpretades amb elegància i bon gust per la veu de la soprano Anna Ollet, acompanyada amb serenitat per la refinada pianista Miyuki Yamaoka. La música emmarca el conjunt narratiu, situat en un suggestiu ambient de naturalesa, amb la suau sonoritat de veu i instrument i contribueix a fer de pont que enllaça els diferents episodis de la poètica narració. El conte escrit va acompanyat d’una sèrie d’il·lustracions adequades realitzades pel dibuixant Pere Puig.» (Del pròleg de Roger Alier, crític musical)
A les darreres pàgines hi trobareu, a més, una breu guia complementària a la lectura, que podreu utilitzar potser per treure partit didàctic del volum o senzillament per completar-ne el sentit. El conte també inclou un breu glossari que aclareix el significat d’alguns mots.

Idioma:   Català. 
AdamFitxa de l'Autor: Adam ManyéAnnaFitxa de l'Autor: Anna OlletMiyukiFitxa de l'Autor: Miyuki YamaokaPereFitxa de l'Autor: Pere Puig
Col·lecció:   Fora de col·lecció.
Enquadernació:   Tapa rígida.
Edició:   setembre 2006
Format:   22,5 x 23
Tintes:   Color.
Pàgines:   24
15 € IVA
Inclós
Afegir al carret de compra
ISBN:   84-96639-27-0
 
•
Tornar imprimir
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats.