Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

•  BCN ROCK. Només era rock and roll? /   Ferran SendraDavid Castillo
•
978-84-92408-47-4: BCN ROCK

«18 de març de 1975. Allà era davant nostre, davant díun públic afamat i fins als collons, el gran Lou Reed, interpretant els primers versos de “Sweet Jane” sota els solos de la retronadora guitarra de Steve Hunter. No podia ser! (…)
La ciutat bullia i de mica en mica es posava al capdavant de les capitals de la música moderna, cita obligatòria per a moltes de les grans estrelles del rock. Eren moments de canvi i alguns promotors esdevenien herois perquè aconseguien convèncer homes com Dylan o els Stones perquè finalment actuessin aquí. (...) Cada espectacle era un esdeveniment, ben al contrari del que passa avui, quan a la ciutat poden actuar quatre músics de primer nivell internacional el mateix dia o coincidir en els macrofestivals tan de moda. (…) En el nostre llibre no hi són tots els concerts que va haver-hi, però sí una selecció interessant feta en funció de les fotos disponibles i, especialment, dels nostres gustos. (…) No hi són tots, però sí una molt bona representació. (…) Les fotos són, així mateix, un estat d’ànim que us hem volgut encomanar. Algunes no s’han vist mai, altres han tingut una visió efímera en diaris com l’Avui, que va publicar-ne un grapat. Les condicions per fer-les no sempre van ser les propícies, per dir-ho suaument, i els emplaçaments sovint es convertien en autèntics camps de batalla, per les prohibicions dels músics, per la situació dels espectadors o per les “carícies” de la policia. No obstant, si haguessin estat fetes en les millors condicions possibles no tindrien cap mèrit. I ara tornem enrere. Cap al 1977. Rejovenim…

Només cal recordar algunes de les figures que es deixarien caure aquell any: Eric Clapton, Carlos Santana, Supertramp i Dr. Feelgood, que van actuar al Nou Pavelló del Joventut de Badalona, a la plaça de toros de Les Arenes i al Palau dels Esports. Algú en dóna més? Eren actuacions amb nervi, que nosaltres percebíem intensament. La ciutat entrava en els circuits, tot i que ens semblava poc.» (De la introducció de David Castillo)

Idioma:   Català. 
DavidFitxa de l'Autor: David CastilloFerranFitxa de l'Autor: Ferran Sendra
Col·lecció:   Fora de col·lecció.
Enquadernació:   Tapa rígida.
Edició:   desembre 2008
Format:   16 x 16
Tintes:   Color.
Pàgines:   274
20 € IVA
Inclós
Afegir al carret de compra
ISBN:   978-84-92408-47-4
 
•
Tornar imprimir
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats.