Arola Editors INFANTIL

978-84-94132-75-9: El raïm inquiet / 2a edició
El raïm inquiet / 2a edició

Elisenda Guiu (textos)
Cristina Caupena (il·lustracions)

Idioma:   Català. 
Col·lecció:   Fora de col·lecció.
Enquadernació:   Rústica.
Edició:   maig 2013
Format:   21 x 21
Tintes:   Negre.
Pàgines:   44
ISBN:   978-84-94132-75-9
Preu:   14 €
Generador de código de barras TEC-IT
   
El Raïm Inquiet explica la història d’un gotim de raïm impacient i eixerit que té moltes ganes de ser vi. Al llarg d’un intens viatge en què anirà visquent diverses transformacions, els lectors i lectores aprendran el procés d’elaboració del vi alhora que s’endinsaran en l’aventura del protagonista.
El conte també inclou algunes curiositats i vocabulari sobre la verema, així com dites, frases fetes i emzbarbussaments relacionats amb el raïm o el vi.

Elisenda Guiu (textos)
Barcelona, 1974. Llicenciada en Periodisme per la UPF, és guionista de professió amb una llarga trajectòria en l’àmbit televisiu. En dramatúrgia, s’ha format a l’Obrador de la Sala Béckett amb J. Sanchis Sinisterra, Carles Batlle, Sergi Belbel, Martin Crimp o R.Schimmelpfennig. Debuta a l’escena teatral amb Magnetismes (Teatre Gaudí, 2014), amb la companyia Ras Teatre i la direcció de la Pepa Fluvià. El text és seleccionat a la I Convocatòria per a l’edició de textos teatrals Teatro Autor Exprés i publicat per l’Sgae. També ha estrenat Pedra, paper, tisora (Dir. Mariona Casanovas) i, en el format microteatre, les obres Síndria o Meló, Escúpidos i Knocking on toilet’s door. Altres propostes escèniques que ha dut a terme són Vins Escènics i Quotidianitats narrades. En narrativa ha publicat, entre d’altres, la novel·la infantil Un superheroi amb poca traça i el conte El Raïm Inquiet.


Cristina Caupena (il·lustracions)
Cristina Caupena treballa en una escola amb nens petits. La seva gran passió pel dibuix i per altres arts plàstiques, i pels mons imaginaris dels infants, l’ha portat per diversos camins. Ha realitzat pintura sobre roba i murals, i també ha creat titelles adaptades a personatges de contes, com Els Follets sabaters. Com a il·lustradora, La Fada Xiela és el primer projecte publicat.   


Generador de código de barras TEC-IT
978-84-92408-60-3
12 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-92839-24-7
16 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-92839-34-6
14 €