Arola Editors INFANTIL

978-84-94132-75-9: El raïm inquiet / 2a edició
El raïm inquiet / 2a edició

Cristina Caupena (il·lustracions)
Elisenda Guiu (textos)

Idioma:   Català. 
Col·lecció:   Fora de col·lecció.
Enquadernació:   Rústica.
Edició:   Maig del 2013
Format:   21 x 21
Tintes:   Negre.
Pàgines:   44
ISBN:   978-84-94132-75-9
Preu:   14 €
Generador de código de barras TEC-IT
   
El Raïm Inquiet explica la història d’un gotim de raïm impacient i eixerit que té moltes ganes de ser vi. Al llarg d’un intens viatge en què anirà visquent diverses transformacions, els lectors i lectores aprendran el procés d’elaboració del vi alhora que s’endinsaran en l’aventura del protagonista.
El conte també inclou algunes curiositats i vocabulari sobre la verema, així com dites, frases fetes i emzbarbussaments relacionats amb el raïm o el vi.

Cristina Caupena (il·lustracions)
Cristina Caupena treballa en una escola amb nens petits. La seva gran passió pel dibuix i per altres arts plàstiques, i pels mons imaginaris dels infants, l’ha portat per diversos camins. Ha realitzat pintura sobre roba i murals, i també ha creat titelles adaptades a personatges de contes, com Els Follets sabaters. Com a il·lustradora, La Fada Xiela és el primer projecte publicat.   


Elisenda Guiu (textos)
Barcelona, 1974. Llicenciada en Periodisme per la UPF, és guionista de professió amb una llarga trajectòria en l’àmbit televisiu. En dramatúrgia, s’ha format a l’Obrador de la Sala Béckett amb J. Sanchis Sinisterra, Carles Batlle, Sergi Belbel, Martin Crimp o R.Schimmelpfennig. Debuta a l’escena teatral amb Magnetismes (Teatre Gaudí, 2014), amb la companyia Ras Teatre i la direcció de la Pepa Fluvià. El text és seleccionat a la I Convocatòria per a l’edició de textos teatrals Teatro Autor Exprés i publicat per l’Sgae. També ha estrenat Pedra, paper, tisora (Dir. Mariona Casanovas) i, en el format microteatre, les obres Síndria o Meló, Escúpidos i Knocking on toilet’s door. Altres propostes escèniques que ha dut a terme són Vins Escènics i Quotidianitats narrades. En narrativa ha publicat, entre d’altres, la novel·la infantil Un superheroi amb poca traça i el conte El Raïm Inquiet.


Generador de código de barras TEC-IT
978-84-92408-60-3
12 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-92839-24-7
16 €
Generador de código de barras TEC-IT
978-84-92839-34-6
14 €