Arola Editors Arola Editors
-  . -  Presentacions -  Newsletter -  Catàleg -  Agenda -  Carret de Compra Carret de la compra
   Cerca el teu llibre:  
Títol Autor ISBN
> Novetats
> Els més Venuts
> Col·leccions
> Temàtiques 
+ 12 anys
+ 13 anys
+ 14 anys
+ 16 anys
A. històric i estudis locals
Aforismes
Art i regal
Articles
Assaig
Assaig periodístic
Assaig polític
Circ
Cometa
Cuina
Divulgació
Entrevistes
Esoterisme
Excursions i viatges
Festes i cultura popular
Fotografia
Guies
Humor
Infantil
Manuals
Música
Narrativa
Narrativa breu
Natura
Òpera
Poesia
Publicacions de la URV
Salut
Tarragonina
Teatre
  Accés Usuaris:  
Nom
Clau
Recordar clau.   |   Registra't.

Ordenar per: Llibres/Pàgina: Pàgina:
tematica • Publicacions de la URV : 163 llibres.
<< >>
- 978-84-84241-85-0: A través de la vanguardia hispanoamericana •  A través de la vanguardia hispanoamericana
Edició de Manuel Fuentes i Paco Tovar
AA DD
través de la vanguardia hispanoamericana reúne las ponencias y comunicaciones del VIII Congreso Internacional de la Asociación Española de Estudios Literarios Hispanoamericanos, celebrado en Tarragona entre los días 16 y 19 de septiembre de 2008. Durante aquellas jornadas se abordaron, siempre desde una perspectiva crítica, temas y aspectos diversos; autores y obras relacionados con las vanguardias literarias de Hispanoamérica: orígenes, momento histórico y posteriores transformaciones. Se valoró también su relación con las fuentes europeas, pero destacando, ante todo, las aportaciones originales.
Castellà. 
ISBN: 978-84-84241-85-0
45 €  Fitxa del llibre   
- 84-97911-34-2 •  Accionaments elèctrics
Lluís Massagués Vidal
El llibre s’ha dividit en sis capítols. En els tres primers es tracten els motors més comuns que es poden trobar en la indústria: els motors asíncrons o d’inducció, els motors síncrons i els motors de corrent continu. El capítol quart està dedicat als motors pas a pas, imprescindibles actualment per controlar i robotitzar màquines i processos. El cinquè se centra en els accionaments elèctrics lineals, motors que faciliten l’automatització de processos industrials. Per últim, el sisè tracta l’anàlisi de l’entorn dels accionaments elèctrics i les condicions que s’han de tenir en compte per seleccionar-los.
Català. 
ISBN: 84-97911-34-2
17 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-84242-57-4: Això era i no era. Obra folklòrica de Josep M. Pujol •  Això era i no era. Obra folklòrica de Josep M. Pujol
Edició a cura de Carme Oriol i Emili Samper
Josep M. Pujol
L’estudi del folklore català ha conegut en els darrers anys un important impuls a casa nostra, i això ha estat degut sobretot al mestratge exercit per Josep M. Pujol tant a través de la seva docència universitària a Tarragona com mitjançant les moltes conferències impartides i els estudis que va publicar. Des d’un coneixement profund de les teories i els mètodes que el folklore ha anat forjant al llarg del temps, va saber explicar quin és el sentit que ha tingut i que té el folklore en la vida de les persones, quin ha estat el llegat dels nostres folkloristes i quines són les possibilitats d’estudi que s’obren de cara al futur.
Català. 
ISBN: 978-84-84242-57-4
24 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-69717-17-2: Antropología médica en la Europa meridional •  Antropología médica en la Europa meridional
30 años de debate sobre pluralismo asistencial
AA DD
Los últimos treinta años de la antropología médica del sur de Europa han permitido que esta evolucione de un abordaje básicamente descriptivo y enumerativo de otras formas de enfermar, otras visiones del curar y otros espacios de sanar, a una mirada crítica y atenta a la pluralidad de recursos que se encuentran a nuestro alrededor, así como a sus implicaciones técnicas, ideológicas y normalizadoras. Se da cabida aquí a debates metodológicos clásicos, reavivados explícitamente por la lectura actual tanto de la salud internacional como de la diversidad de usuarios, así como a la explosión/implosión del modelo médico hegemónico. Otras contribuciones versan sobre el sentido de la subdisciplina y de una etnografía autorreferencial y crítica. Por último, se apuntan las carencias del canon asentado, indicando rupturas y emergencias transgresoras en relación con los dispositivos institucionales y las manifestaciones crecientes de la autoatención en la urdimbre del sistema sanitario público.
Castellà. 
ISBN: 978-84-69717-17-2
20 €  Fitxa del llibre   
- 978-84-84241-80-5: Aspectes psicosocials de la qualitat de vida laboral en el sector hoteler •  Aspectes psicosocials de la qualitat de vida laboral en el sector hoteler
Edició a cura de Jordi Tous Pallarès
Zaida Aguado BordesJoan Manel Fabra SopeñaGeorgia González MassotCarolina Mayor Sánchez
Les organitzacions de serveis treballen cada vegada més per aconseguir la gestió saludable dels seus recursos humans, per tractar així d’evitar que es produeixin repercussions negatives sobre la qualitat dels serveis que ofereixen. Si una organització actua sobre el comportament de l’absentista, mitjançant estratègies de registre o mecanismes de control, influirà directament sobre la satisfacció i la qualitat de vida dels seus empleats, i indirectament sobre la qualitat del producte que ofereix el servei o que presta.
Català. 
ISBN: 978-84-84241-80-5
12,5 €  Fitxa del llibre   
Ordenar per: Llibres / Pàgina: Pàgina:
<< >>
•
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici
Tots els Drets Reservats