Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.



   Entendre la ciencia des de dins (o si més no intentar-ho)
Reflexions, a través de la practica científica, e

Policarp Hortola
Eduald Carbonell i Roura


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
1
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juliol 2006
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
104
ISBN:  
8484240711
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Entendre la ciencia des de dins (o si més no intentar-ho) revisa els criteris de la ciencia i la seva filosofia, alhora que exposa els problemes més importants amb els quals la humanitat s'enfronta en la relació ciencia-societat. Per elaborar aquesta obra, els autors s'han basat, d'una banda, en argumentacions de diversos especialistes en epistemologia i, d'una altra, en les idees que ha generat la practica quotidiana de la tasca científica. Lectures pausades i experiencia són, doncs, el fonament d'aquest curt assaig, alhora subjectiu i empíric.



Policarp Hortola
Policarp Hortola (Badalona, 1958) és bioleg. Investigador docent contractat de la Universitat Rovira i Virgili, és responsable del laboratori d’arqueologia molecular de l’Area de Prehistoria d’aquesta universitat. A banda de publicar llibres i articles de recerca, reflexió i divulgació científica, ha impartit cursos d’epistemologia a la Universitat Rovira i Virgili, entre altres materies com ara la paleoecologia humana.




Eduald Carbonell i Roura
Eudald Carbonell i Roura (Ribes de Freser, Girona, 1953) es catedrático de Prehistoria de la Universidad Rovira i Virgili de Tarragona. Es doctor en Geología del Cuaternario por la Universidad Pierre et Marie Curie (París) y en Prehistoria por la Universidad de Barcelona. Es codirector de los proyectos de investigación de los yacimientos de la Sierra de Atapuerca, e investigador principal y dirctor de las excavaciones de Abric Romaní (Capellades, Barcelona). Otros proyectos de excavación en Tarragona y Extremadura completan su actual intervención científica. Es autor de numerosos artículos publicados en revistas de impacto internacional, como Journal of Human Evolution, Nature y Science, y de varios libros, entre los que destacan Sapiens, Planeta huma y Seres y Estrellas.
Es miembro del equipo de Investigación de Atapuerca, galardonado en 1997 con el Premio Príncipe de Asturias de Investigación Científica y Técnica. En noviembre de 2000 la Sierra de Atapuerca fue declarada Patrimonio de la Humanidad.


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici