Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.



   La casa de les aranyes


Paco Zarzoso
Albert Arribas (traducció)
Víctor Lenore (proleg)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Idioma original:  
Castellà
Col·lecció:  
Volum:  
213
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Octubre 2019
Format:  
120 x 165
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
176
ISBN:  
978-84-12107-32-6
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


A la vora d'un pantà s'alça un edifici mig abandonat, on durant força temps només hi han viscut algunes aranyes descomunals. El clima de la comarca va canviar absolutament quan la construcció de la presa hidroelèctrica va submergir en l'oblit el poble més proper. Des d'aleshores, els pocs habitants de la zona malden per superar la seva complicitat més o menys directa en la destrucció d'aquells paratges, mentre els caçadors furtius n'amenacen cada dia la tranquil.litat. Text de maduresa del valencià Paco Zarzoso, La casa de les aranyes retrata amb una fràgil delicadesa la desolació d'unes vides distanciades del contacte amb la resta de la societat, i fortament marcades per les cicatrius que els lliguen als seus records més incòmodes.




Paco Zarzoso
Paco Zarzoso (Port de Sagunt, 1966)
Paco Zarzoso ha escrit més de vint peces teatrals, entre les quals destaquen Umbral (1996, premi Marqués de Bradomín), Valencia (Grec, 1997), Ultramarins (1999, Premi Ciutat de Barcelona), Arbusht (Teatre Lliure, direcció Alex Rigola), El mal de Holanda (2008), El alma se serena (2009) i Hilvanando cielos (Teatro San Martín de Buenos Aires i Centro Dramático Nacional, 2011).
També ha treballat com a director teatral i com a actor. És fundador, junt amb Lluisa Cunillé i Lola López, de la Companyia Hongaresa de Teatre.



Albert Arribas

És dramaturg, director escènic i traductor teatral. Entre els seus darrers treballs com a dramaturg destaquen l’espectacle de creació Sala de miralls, a partir dels últims dietaris de Feliu Formosa, en col·laboració amb Esteve Miralles (Teatre Nacional de Catalunya, 2014); El cant de la gorgona (La Seca – Espai Brossa, 2013) i l’espectacle de creació Si Déu és bellesa, la bellesa existeix?  (Un intent d’aproximació teorèticopràctic a la noció variable de significat estètic en la vida i obra del pintor finlandès Vilho Lampi a partir de les obres conservades al museu de Liminka), amb Alícia Gorina i Sílvia Delagneau (Festival Grec, 2013).





Víctor Lenore


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici