Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Quin groc t'ha picat


Lena Paüls (autora)
Pere Prats Sobrepere (il·lustrador)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Ocubre 2019
Format:  
198 x 200
Tintes:  
Color
Pàgines:  
44
ISBN:  
978-84-12107-38-8
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


Lena Paüls
Lena Paüls (Reus, 1952): llicenciada en Filologia Catalana. Ha publicat narrativa, poesia i assaig literari. Ha guanyat uns quants premis literaris entre els quals la distinció The White Ravens, de la Internationale Jugendbibibliothek de Munic. Dirigeix la revista digital «Cornabou» de literatura infantil i juvenil. (lenapauls.blogspot.com)
Pere Prats Sobrepere
Neix a Reus. Viu a Barcelona.

Il·lustrador, dissenyador grafic i periodista.

Encara conserva força amistats de l’epoca d’estudiant a l’antic Institut Gaudí.

Amb l’Ernest Benach, senior, que li fa de mestre, compren el valor de l’esforç. Dos Peres, Vidiella i Calderó, l’eduquen en el dibuix, i dos Joans, Grau i Ciurana, l’ensenyen a ballar sardanes, aprenentatge que el va portar a cofundar la colla Rosa de Reus. L’estrena de les Figuretes de vidre al Bartrina i els diumenges al Bravium li obren els ulls al teatre. És cofundador de La Tartana, teatre estudi i actor en el muntatge de Reus, París i Londres de Lluis Pasqual. La seva afecció al cine el fa participar en la fundació del Cineclub del Centre Lectura i dissenya el seu logotip i realitzant, en la tecnica de linoleum, els primers cartells.

L’Angels Ollé l’introdueix al món de la il·lustració infantil (més de la meitat dels 76 contes il·lustrats són amb textos seus) i és l’autor del “nen de la Mowgli”, escola que ella va fundar. També és autor del cartell de la Festa Major de Reus del 2012.

A Barcelona treballa per diverses editorials, La Galera, Casals, etc.,compagina revistes (Perspectiva Escolar, Oriflama, Revista del RACC), fa d’actor ocasional, i es dedica a la cartografia, el disseny grafic i la il·lustració en les redaccions dels diaris El Correo Catalán, La Vanguardia i l’Avui.

Aquests darrers anys, amb la Cristina Garreta, s’ha vinculat més al món literari i grafic de Reus.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici