Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Jordi Casanovas


Jordi Casanovas


  
Temàtiques:  
Titol original:  
Algunes obres (2009/2019)
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Abril 2020
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
496
ISBN:  
978-84-121967-2-6
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


*Aquest llibre forma part de la campanya COVID-19 d'Arola Editors i el Teatre Nacional de Catalunya. 
Durant aquests dies excepcionals, us oferim la possibilitat d'adquirir-lo i rebre'n mentrestant una còpia digital per tal que ja el pugueu gaudir des de casa. Posteriorment, podreu recollir també el vostre exemplar en paper al TNC.
Per beneficiar-vos d'aquest servei, només cal que marqueu la paraula TNC a tots els camps obligatoris de l'adreça (Adreça / Codi postal / Població / Província / País) en el moment de registrar-vos.
Tingueu en compte que la data de recepció de l'exemplar en paper estarà condicionada per la data d'impressió del llibre, que actualment encara és inèdit. Això vol dir que, un cop finalitzat l'estat d'alarma, és possible que Arola Editors encara trigui uns quants mesos a fer-vos arribar el llibre en paper al TNC.

Algunes obres (2009/2019). Aquest volum inclou nou de les obres més destacades de Jordi Casanovas. Totes elles han estat reconegudes amb premis o han estat representades internacionalment. Els nou textos teatrals conformen una bona mostra de dues de les línies que el seu autor ha anat mantenint durant els últims anys, la definició d'una identitat històrica pròpia (amb la trilogia catalana conformada per Una història catalana, Pàtria i Vilafranca) i la dissecció de diverses contradiccions contemporànies mitjançant la comèdia negra (com, per exemple, Un home amb ulleres de pasta, Idiota o Mala Broma).

Obres incloses en aquest volum: La revolució - Un home amb ulleres de pasta - Les millors ocasions - Pàtria - Una història catalana - Idiota - Vilafranca - Gazoline - Mala broma

Jordi Casanovas

Jordi Casanovas (Vilafranca del Penedès, 1978) és un dramaturg, director i productor teatral. Ha estrenat més d’una trentena d’obres teatrals com les que conformen aquest volum i d’altres de destacades com City/Simcity, La Ruïna, Ruz-Bárcenas, La dansa de la venjança, Jauría, Valenciana o Sopar amb Batalla. Diversos d’aquests textos han estat representats en països d’arreu del món. La seva tasca de director teatral també l’ha portat a dirigir textos teatrals de diversos companys del món de la dramatúrgia com Cristina Clemente, Alberto Ramos, Ramon Madaula o Jordi Galceran. Com a productor ha estat al capdavant de la producció de desenes d’obres d’autoria catalana.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici