Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.



   El Gos


Lluisa Cunillé (autora)
Albert Arribas (proleg)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
242
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juliol 2023
Format:  
120 x 165
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
68
ISBN:  
978-84-127044-5-7
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


El gos és una obra que ens parla del fracàs de l'educació i de la cultura, i de la pèrdua d'il.lusions del jovent davant d'un món que està totalment dominat pel poder i pels abusos de poder. I com ens relacionem en aquest món, amb un gran desfasament entre els valors teòrics i la realitat que vivim. Així, es considera que és un text que no parla de la veritat, sinó que fa dubtar d'aquesta, amb un rerefons en el qual es parla de la relació entre la masculinitat i el poder.




Lluisa Cunillé
Entre obres originals i dramatúrgies ha estrenat més de seixanta muntatges i ha rebut multitud de premis, entre els quals destaquen el Calderón de la Barca (1991) per Rodeo o el de la Institució de les Lletres Catalanes (1996) per Accident. També ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona de les Arts Escèniques (2004) per Barcelona, mapa d’ombres, que també va aconseguir el Premi Butaca i el Premi Max. Així mateix, ha guanyat tres vegades el Premi Born, per L’aniversari (1999), El temps (2010) i El gos (2022). Ha estat Premi Nacional de Teatre de la Generalitat el 2007. I la primera dona a rebre el reconeixement del Ministeri de Cultura amb el Premi Nacional de Literatura, l’any 2010, així com la primera dona a estrenar en vida un text a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.



Albert Arribas

És dramaturg, director escènic i traductor teatral. Entre els seus darrers treballs com a dramaturg destaquen l’espectacle de creació Sala de miralls, a partir dels últims dietaris de Feliu Formosa, en col·laboració amb Esteve Miralles (Teatre Nacional de Catalunya, 2014); El cant de la gorgona (La Seca – Espai Brossa, 2013) i l’espectacle de creació Si Déu és bellesa, la bellesa existeix?  (Un intent d’aproximació teorèticopràctic a la noció variable de significat estètic en la vida i obra del pintor finlandès Vilho Lampi a partir de les obres conservades al museu de Liminka), amb Alícia Gorina i Sílvia Delagneau (Festival Grec, 2013).



Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici