Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Una historia catalana


Jordi Casanovas


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
94
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
desembre 2011
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
168
ISBN:  
978-84-15248-57-6
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Una historia catalana, Premi Butaca 2011 al millor text teatral de la temporada, és un relat ambiciós que recorre vint anys de la historia del nostre país, aproximadament des de l’inici de la transició fins a la Barcelona postolímpica. Una peça trepidant que transcorre a cavall entre dues línies argumentals. La primera ens situa en un poble mig abandonat, perdut en una muntanya dels Pirineus. Alla una família resisteix, aillada de la resta de veins, les pressions per marxar del poble. Una família caiguda en desgracia i amb una llegenda al darrere: la practica de la bruixeria.
La segona línia argumental ens situa al barri de La Mina, a la periferia de Barcelona, i relata l’ascens meteoric d’un noi que passa de vendre heroina i robar cotxes als setze anys a convertir-se en un empresari de dubtosa legalitat i a acabar com a propietari d’una immobiliaria agressiva i ambiciosa.
Totes dues histories s’entrelliguen i barregen per acabar pintant un fresc de Catalunya i de nosaltres mateixos. De qui som, d’on hem arribat i de tot el que hem deixat pel camí. Al cap i a la fi, Una historia catalana.Jordi Casanovas
Jordi Casanovas. Director i dramaturg de la companyia FlyHard, Jordi Casanovas (Vilafranca del Penedes, 1978) ha escrit més d’una vintena de textos, entre els quals destaquen Un home amb ulleres de pasta (SALAFlyHard, 2010), Sopar amb batalla (Versus Teatre, 2010), La Revolució (La Villarroel, 2009; premi Butaca al millor text teatral), La Ruina (La Villarroel, 2008) i City/Simcity (Sala Beckett, 2007). Va guanyar el Premi Ciutat de Valencia amb Estralls (Edicions Bromera), el Premi Ciutat d’Alcoi 2005 amb Beckenbauer (Edicions 62). La trilogia Wolfenstein, Tetris i City/Simcity va assolir el Premi de la Crítica de Barcelona a la revelació de la temporada 2006/2007, així com el Premi Crítica Serra d’Or al millor text teatral de 2006.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici