Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Sala Beckett. 20 anys
Edició a cura de Toni Casares

Eduard Molner


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
octubre 2009
Format:  
21 x 23,5
Tintes:  
Color
Pàgines:  
250
ISBN:  
978-84-92408-99-3
Preu:  
30 €
Stock:  
Disponible


El llibre Sala Beckett. 20 anys és un recorregut per la historia d’aquest petit teatre de Barcelona; les seves produccions, les seves activitats, la programació de les diferents temporades, els professionals que hi han participat i, sobretot, el paper que ha jugat com a espai motor de la dramatúrgia contemporania a casa nostra.
És un llibre que ha de servir de presentació, memoria i testimoni de tota l’activitat que s’ha dut a terme en aquests vint anys, pero que també ha de servir com a carta de presentació d’una filosofia, una manera d’entendre el teatre, que té vocació de futur i, sobretot, una marcada vocació d’incidencia en el panorama cultural del nostre país.
El Llibre Sala Beckett. 20 anys és alhora un objecte d’interes documental en ell mateix (amb material grafic i fotografic abundant) i de caracter reflexiu sobre la historia més recent del teatre contemporani a Catalunya, gracies als comentaris del periodista Eduard Molner que obren cada capítol.
El llibre s’estructura per temporades, tal i com es programen els teatres habitualment, i incorpora el llistat exhaustiu de tots i cadascun dels espectacles programats a la Sala Beckett des de la seva fundació. Material grafic i fotografic acompanya la informació sobre alguns espectacles (reproduccions de programes de ma, cartells, fotografies d’espectacles, etc).
Cada temporada té, doncs, el llistat de la programació amb alguns destacats i amb un comentari incial d’Eduard Molner, per situar el lector i perque serveixi de guia de lectura des d’un punt de vista historic i periodístic.
També s’hi reflecteix l’esperit de fusió permanent entre els ambits de l’experimentació, la formació de nous creadors i l’exhibició d’espectacles, específic de la Sala Beckett, amb al·lusions constants a les activitats divulgatives i formatives programades els primers anys de forma paral·lela i darrerament en l’ambit de l’Obrador de la Sala Beckett.
El llibre inclou també alguns documents textuals importants com els manifestos fundacionals d’El Teatro Fronterizo.Eduard Molner


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici