Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Killer


Guillem Clua


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
83
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
gener 2011
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
64
ISBN:  
978-84-92839-86-5
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Killer, un thriller musical per a un actor i tres músics explica la historia de Pau Moira, un enterramorts que guarda un terrible secret. El coneixem quan seu al banc dels acusats. Tothom l'assenyala com l'assassí en serie més letal que ha existit mai, i n'hi ha que demanen fins i tot la pena de mort. Pero és Pau Moira realment un personatge tan terrible? Quina relació té exactament amb totes les seves víctimes? Com pot ser que una dona l'estimi amb tantes forces i defensi la seva innocencia? I el que és més important, com pot un sol actor explicar aquesta historia tragicomica... a ritme de musical?
El nou text de Guillem Clua compta amb grans dosis d'humor negre, intriga i girs argumentals que capgiren constantment les expectatives del públic, en un tour de force interpretatiu del seu únic actor, que encarna tots els personatges de l'obra: des del propi Pau Moira fins a la seva novia Jana, passant per un policia amb molta mala llet o un cambrer pamplonica...Guillem Clua
Guillem Clua (Barcelona, 1973).
Llicenciat en Periodisme per la UAB, inicia la seva formació teatral a la London Guildhall University el 1994. A partir del 2000 es vincula a l’Obrador de la Sala Beckett, on té com a mestres Jordi Galceran, Enric Nolla, David Plana, Sergi Pompermayer, Martin Crimp i Juan Mayorga, entre d’altres.
La seva primera obra, Invisibles, guanya el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2002. Escriu la dramatúrgia de l’adaptació per a l’escena de Mort a Venecia de Thomas Mann (Sala Muntaner, 2002). El 2004, la seva obra La pell en flames (Villarroel Teatre, 2005) obté el Premi Ciutat d’Alcoi per segona vegada i el Premi de la Crítica Serra d’Or al Millor Text Teatral del 2005. La seva traducció a l’angles s’estrena a varies ciutats dels EUA (Nova York, Filadelfia, Saint Louis, Xicago, Atlanta, Dallas, Salt Lake City). Clua també és autor de nombroses peces curtes com Goliat, L’evocatriu o Doris Day, enemiga del poble, presentades a la Sala Beckett, i de varies lletres de cançons per a musicals. En els últims anys ha treballat com a guionista a la serie El cor de la ciutat, de la qual va esdevenir director argumental les temporades 2005/06 i 2007/08.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici