Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Fum


Josep Maria Miró Coromina


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
109
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
novembre 2013
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
136
ISBN:  
978-84-94191-90-9
Preu:  
12 €
Stock:  
No disponible


Dues parelles –una de jove i una que ja no ho és tant– coincideixen a l’hotel d’un país estranger, en el qual hi ha hagut un esclat de violencia. Durant tres dies, es veuran obligades a estar-s’hi recloses, ja que s’han extremat les mesures de seguretat a la zona. L’Alex i l’Eva acaben d’arribar al país, il·lusionats pel que els hi espera. En Jaume i la Laura fa anys que hi viuen confortablement i ara els han recomanat que és millor allotjar-se en un lloc segur i agafar el primer vol quan es torni a obrir l’aeroport.
Aquesta trobada posara de manifest els fragils equilibris de quatre existencies que es veuen abocades a una espiral de mentides i traicions. El conflicte de l’exterior acaba semblant una anecdota circumstancial que tanmateix pesa com una llosa indefugible sobre aquestes identitats empreses a redefinir-se durant tres dies i dues nits. Cap d’ells té gaire clar cap on anira la revolta que hi ha a fora, pero tampoc la que ha començat dins seu.
Josep Maria Miró Coromina
Josep Maria Miró (Vic, 1977). Autor de Cúbit, La travessia, Obac, Estripar la terra, Fum, Nerium Park, El principi d’Arquimedes, Gang Bang (Obert fins l’hora de l’Angelus) o La dona que perdia tots els avions (2009), entre d’altres. Ha rebut nombrosos de guardons pels seus textos teatrals, entre els quals destaquen el prestigiós Premi Born –en dues ocasions, el 2009 i el 2011, i finalista el 2015– o el Frederic Roda en la LXV Nit de Santa Llúcia. També és autor de diverses dramatúrgies, entre les quals destaquen Neus Catala, un cel de plom, Esperança Dinamita, Los libres cautiverios de Ricardo y Leonisa o Com si entrés en una patria. Els seus textos s’han traduit a una vintena de llengües i se n’han fet produccions i lectures en una trentena de paisos. També ha dirigit els seus propis textos i obres com El carrer Franklin (Lluisa Cunillé) o La voix humaine (Jean Cocteau i Francis Poulenc). En l’ambit periodístic ha treballat i col·laborat en mitjans com Radio Nacional d’Espanya, Catalunya Radio, Com Radio o El 9 Nou, entre d’altres. El curs 2015-16 s’incorpora com a docent al Grau d’Arts Esceniques de la Universitat de Girona. També ha impartit cursos i tallers a l’Obrador de la Sala Beckett i diversos seminaris internacionals. Des del 2013 és membre del comite de lectura del Teatre Nacional de Catalunya.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici