Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Un mosquit petit


Marc Artigau i Queralt


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
123
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
maig 2014
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
68
ISBN:  
978-84-942598-8-3
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Vespre. Barcelona. Una casa de l’Eixample. La Raquel, cap de recursos humans d’una empresa multinacional, ha preparat un sopar molt especial per a algú que esta a punt d’arribar. Poc abans que sigui l’hora de la cita, truquen a la porta i un desconegut inesperat, el senyor Fidel, es presenta al pis amb unes postres. L’home vol parlar un moment amb ella sobre el seu fill, en Toni, que tot just fa una setmana ha estat acomiadat de la mateixa empresa on treballa la Raquel. De mica en mica, el to cordial de la conversa anira esdevenint cada cop més fosc i amenaçador.
Un mosquit petit explora les violencies soterrades d’un sistema economic i social que justifica la desatenció a les minories i als més febles, en nom d’una implacable estabilitat que de vegades oblida quins són els valors de base del pacte democratic. On hem de situar la frontera entre la responsabilitat de cadascú i el pes de les circumstancies? Que s’amaga en l’espai sovint pantanós que diferencia la defensa de la venjança?
Marc Artigau i Queralt
Marc Artigau i Queralt (Barcelona, 1984). És llicenciat en Direcció escenica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a autor o director ha estrenat: Caim i Abel, Caixes —Premi Talúries de Teatre 2011 i accessit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2011—, Arbres, Aquellos días azules, Un mosquit petit, Ushuaia —Premi Ciutat de Sagunt 2008 i Accessit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2008. Com a dramaturg ha treballat amb Julio Manrique, amb Oriol Broggi, amb Angel Llacer i Manu Guix, i amb Juan Carlos Martel,entre d’altres. Ha publicat les novel·les Els perseguidors de paraules (Ed. Estrella Polar), La cova dels dies (Ed. Fanbooks) i Un home cau amb Jordi Basté (Ed. Rosa dels Vents). En poesia, Primers Auxilis, Vermella i Desterrats. Ha col·laborat a Catalunya Radio i actualment a El món a RAC1.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici