Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Guislabert de Barcelona i el misteri de la Catedral


Dalia Adillon Marsó - il·lustracions
Montse Subirana


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
2
Enquadernació:  
Tapa rígida.
Edició:  
febrer 2015
Format:  
22 x 22
Tintes:  
Color.
Pàgines:  
40
ISBN:  
978-84-94367-73-1
Preu:  
17 €
Stock:  
Disponible


En Guislabert de Barcelona prepara una gran festa per celebrar la consagració de la Catedral de Barcelona. Tothom esta tan emocionat amb els preparatius que desapareix una peça clau i no se sap on ha anat a parar... La trobaran abans que comenci la festa?


L’edició daquest llibre ha compat amb la col·laboracio de l’Institut Catala de les Indústries Culturals.
Dalia Adillon Marsó - il·lustracions
1986 Roda de Ter
Es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va obtenir el Certificat d’Aptituds Pedagogiques en Educació Visual i Plastica a la mateixa universitat.
Posteriorment, es va especialitzar en il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona i seguint una beca d’estudis se’n va anar a Italia per realitzar allí el projecte final d’il·lustració. Actualment treballa com a il·lustradora.
Guanyadora del II Premi Apila Primera Impressió 2014. Menció del VII Premi Internacional Compostela d’Album Il·lustrat 2014. Seleccionada en el V Cataleg Iberoamerica d’Il·lustració 2014.
Montse Subirana
És Doctora en Psicologia i experta en Turisme.

Ha publicat Perruca de Senglar (finalista al Premi Recull 2002), Ens ho hem de fer mirar (inclou el Premi finalista a l’11e Concurs Literari de Narrativa per a Dones de l’Ajuntament de Terrassa), Vint-i-dues tardes, dos matins i un vespre amb els avis d’Espinelves (amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Diputació de Girona), Laponia (amb la col·laboració del Consolat de Finlandia) i, amb Rafel López Monné, ha publicat la guia A peu per camins dels catars dins la col·lecció “De ferradura” d’aquesta mateixa editorial.
Ha rebut dues Mencions Especials als Premis Literaris Homilies d’Organya 2009 i 2013 amb El camí de les trementinaires i No tot és al MNAC. Col·labora amb diferents mitjans i actes literaris.

Amb la col·lecció contes de comtes, de la qual n’és la directora i l’escriptora, s’estrena en la literatura infantil.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici