Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La caiguda d’AMLET (o La caiguda de l’ac) / L’empestat


Jordi Oriol


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
147
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
noviembre 2015
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
120
ISBN:  
978-84-94483-91-2
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


La caiguda d’Amlet. Versió de la versió. Perversió. Un monoleg en vers i infinit que se centra en el moment en que Hamlet s’ailla, pren consciencia de la seva consciencia. Esta sol, doncs, o potser és sord o és cec. És l’home i el seu destí. Condemnat a la llibertat. L’ésser que lluita per existir, intentant definir-se, delimitar-se, ser allo que no ha heretat, allo que és seu i només seu. Veiem quelcom que es precipita en Hamlet. És la caiguda de l’hac, la lletra que de l’angles al catala passa a no sonar.

L’empestat. Prosper, Miranda i els altres naufragats han deixat ja l’illa. Caliban i Ariel són alliberats. Per fi resten sols. Aillats. Caliban torna a ser amo del seu petit regne, pero ja no tornara a ser el d’abans, ara que ha apres a posar paraules al seu turment, que s’ha infectat d’aquesta plaga que és la llengua, que sols li serveix per evocar el món que l’ha trait; un univers empestat. La mussitació d’una llengua que exprimira fins a fer-ne un drama: aquest. L’empestat.
Jordi Oriol
Jordi Oriol. Autor i director de més d’una desena d’espectacles teatrals, com SAFARI Pitarra (TNC, 2014), Big Berberecho (Temporada Alta 2012), t-ERROR (TNC, 2012), Home-Natja (Temporada Alta 2010), Prometeu No Res (Temporada Alta 2009), Un tal ímpetu vital (Teatre Lliure, 2009), El títol no mata (Grec, 2008), Ara estem d’acord estem d’acord (Teatre Lliure, 2008), OB-sessions (Sala Beckett, 2008), entre altres. Ha rebut el Premi FAD – Sebastia Gasch 2011, el Premi Injuve 2008 i el Premi Extraordinari de l’Institut del Teatre 2007. El 2013 guanya el III Torneig de Dramatúrgia Catalana al Festival Temporada Alta amb el seu text Muda muda. El 2007 funda el col·lectiu Indi Gest, amb el qual crea els seus espectacles.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici