Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Robinson Crusoe


Pere Anglas
Pau Doz (música)


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
2
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
juny 2016
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
88
ISBN:  
978-84-94575-60-0
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Robin és un jove apassionat pel mar que, desoint els consells del seu pare, es fa mariner. El seu vaixell naufraga i va a parar a una illa deserta. Per sobreviure-hi ha de lluitar contra la natura i la seva propia soledat. També ha d’enfrontar-se amb una tribu d’indígenes que arriba a l’illa amb canoes per fer-hi sacrificis humans. Salva la vida a un dels captius a qui bateja amb el nom de Divendres. Entre ells dos, tot i les diferencies culturals i idiomatiques, neix una bona amistat. Un dia, havent perdut ja tota esperança de tornar a casa, veu un vaixell ancorat davant la costa. Pero l’entusiasme no dura gaire. La tripulació s’ha amotinat i ha desembarcat a l’illa amb l’única intenció d’abandonar-hi el capita. Amb l’ajuda de Divendres, organitza un pla i recupera el vaixell. El capita John Drake, com a agraiment, portara Robin fins a la Gran Bretanya
Pere Anglas
Pere Anglas (Mataró, 1966) és actor, guionista i dramaturg. És autor d’una desena d’obres teatrals, entre les quals destaquen Entendre’s (1995), Confidencies (1998), Camping (2011) i les versions musicals de Robinson Crusoe (2012) i Ventafocs (2013). Dins els actes del Tricentenari, va estrenar Carles & Belisa (2014), un text escrit íntegrament en alexandrins que rememora el desembarcament i l’estada a Mataró de la reina Elisabet Cristina de Brunsvic. Ha sigut guionista del serial El cor de la ciutat (TV3) i editor de guions de Los Lunnis (TVE).
Pau Doz
Pau Doz (Barcelona, 1982) és actor, director i compositor. Format a l’Institut del Teatre de Barcelona, ha treballat com a actor en musicals dirigits per Ricard Reguant, Manu Guix, Coco Comin i Daniel Angles. Va dirigir el musical Sugar, reconegut per als Premis de la Crítica de Barcelona com a millor espectacle musical del 2015. Com a compositor, ha realitzat diverses bandes sonores per espectacles familiars per a les companyies Catacrack i Veus-Veus.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici