Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El més preciós dels dies
Proleg de Carles Duarte i Montserrat

Israel Clara


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
març 2017
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
84
ISBN:  
978-84-94685-44-6
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


«Israel Clara és un dels poetes més fecunds de la seva generació. Clara ha publicat una obra ja extensa i remarcable, que reflecteix una solida ambició creativa i un compromís persistent amb una poesia que aspira a ser el testimoni d’un esforç intel·lectual i d’una vocació de convertir la paraula en l’expressió commoguda de l’experiencia d’existir.

«El més preciós dels dies és un cant d’amor, un amor que encén la vida, que li confereix la plenitud del seu sentit, que mitiga la consciencia de fragilitat. Ens trobem, doncs, davant d’un llibre que té com a eix i com a nord el goig d’estimar.» (del proleg de Carles Duarte i Montserrat)Israel Clara
Israel Clara (Badalona, 1975) va estudiar Filosofia en la UB. És autor de més de setanta obres entre poesia i novel·la i ha escrit en catala, castella i italia. Ha traduit poetes del Renaixement com Dant, Petrarca, Vittoria Colonna, Gaspara Stampa, Veronica Franco, Chiara Matraini, Michelangelo, Lorenzo de’ Medici (el cançoner Per natural desig, en catala, única traducció en el món, Omicron, 2008) i autors com Cardarelli, Ragazzoni, Pavese i Merini.

Entre les seves publicacions destaquen les novel·les historiques Estatuaria de cendra (Llibres de l’Índex, 2002), La casa daurada (Omicron, 2007) i els poemaris L’equilibri de l’acrobata (Pages, 2005), proleg de Carles Pastor, Las piedras encendidas. Poesía reunida 2004-2009 (Omicron, 2009), Pluja de nit (Viena, 2010), proleg d’Olga Xirinacs, Llibre dels morts (Viena, 2010), proleg de Gabriel Moreno, Finestra líquida (Omicron, 2013), proleg de Salvi Turró i Un te de gessamins (Omicron, 2014), proleg de Josefina Peraire i Alcubierre. L’any 2015 va publicar Rendez-vous en Macagüey (Editorial Renacimiento), dedicat a l’escriptor cuba Severo Sarduy. Actualment esta treballant en dos volums nous de poesia.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici