Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Bella Lluna et somriu...


Fina Angles i Soronellas
Silvana Salvadó (il·lustradora)
Jasmin Bergada (il·lustradora)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
març 2018
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Color
Pàgines:  
48
ISBN:  
978-84-94834-38-7
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Els poemes de Bella Lluna et somriu... -el nou llibre de Fina Angles- estan escrits pensant en els més petits de casa o de l'aula, els xiquets i les xiquetes de dos i tres anys, sabent que se'ls poden fer seus sobretot per les il.lustracions i pel to de veu, la musicalitat, la gestualitat... amb que els adults que se'ls estimen els els facin coneixer associats, preferiblement, a vivencies compartides.
Per aixo, la Bella Lluna no pot fer altra cosa que somriure i posar-se, confiada, en mans de les famílies, dels docents, de les persones que volen bé a les criatures a les quals van destinats els poemes. I aixo fa!
El personatge principal, la Bella Lluna, ho és també dels volums Bella Lluna treu el nas... (2005) i Bella Lluna fa l'ullet... (2008) publicats en aquesta mateixa editorial, tots amb il.lustracions de Jasmin Bergada i Silvana Salvadó.

Fina Angles i Soronellas
Fina Angles i Soronellas (l’Aleixar, Baix Camp, 1956). Vinculada professionalment de molt jove al món de la banca, de manera paral·lela va realitzar estudis superiors i, en obtenir la llicenciatura en Filologia Catalana, va optar per l’ensenyament.
Professora a secundaria i a la URV, és autora de diversos llibres per a nois i noies: Codolenc, el gegant (1991 i 1999), L’Endema i el senyor Anselm (1995), Un dia d’aventura (1997), Bella lluna treu el nas... (2005), Un grapadet d’arros (2006) i de les cantates Allo que no podia ser, amb música de Xavier Sans, Foc, foc, xip, xap, xop, amb música de Josep Baucells, estrenades l’any 2000, i Nit de Nits, amb música del mateix compositor, estrenada a Vic el 2006 i publicada el 2007.
El febrer de 2006 va publicar l’assaig Un passeig amb els sentits, de la natura a l’art. Itinerari a l’Aleixar i Maspujols amb l’obra de Joaquim Mir i Maria Manent que és el resultat de l’estudi i analisi de la vinculació de l’obra del pintor Joaquim Mir i de l’escriptor Maria Manent al paisatge aleixarenc i maspujolenc.
Ha realitzat també, per encarrec editorial, guies de lectura-propostes didactiques adreçades a alumnes de secundaria. Ha tractat la historia i la cultura de l’Aleixar en diverses publicacions i també ha dedicat esforços a la recollida i analisi de lexic i de literatura oral.Silvana Salvadó
Jasmin Bergada


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici