Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Marc Artigau
Teatre reunit 2009-2018

Marc Artigau i Queralt
Fabrice Corrons (proleg)


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
6
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
Gener 2019
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
312
ISBN:  
978-84-94907-48-7
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


Teatre reunit 2009-2018. Aquest volum inclou l'obra dramàtica original més significativa de Marc Artigau i Queralt escrita entre 2009 i 2018. Un total de deu obres -amb textos breus inclosos- que serveixen per capbussar-se en les ramificacions d'una poètica teatral en què l'atmosfera sovint lúgubre de les mitologies populars dona a entreveure múltiples identitats ferides, desorientades, escindides entre la projecció castradora d'uns desitjos que no els deixen existir i l'angúnia estimulant enfront de les volatilitats que caracteritzen la memòria.
Marc Artigau i Queralt
Marc Artigau i Queralt (Barcelona, 1984). És llicenciat en Direcció escenica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a autor o director ha estrenat: Caim i Abel, Caixes —Premi Talúries de Teatre 2011 i accessit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2011—, Arbres, Aquellos días azules, Un mosquit petit, Ushuaia —Premi Ciutat de Sagunt 2008 i Accessit al Premi Nacional Marqués de Bradomín 2008. Com a dramaturg ha treballat amb Julio Manrique, amb Oriol Broggi, amb Angel Llacer i Manu Guix, i amb Juan Carlos Martel,entre d’altres. Ha publicat les novel·les Els perseguidors de paraules (Ed. Estrella Polar), La cova dels dies (Ed. Fanbooks) i Un home cau amb Jordi Basté (Ed. Rosa dels Vents). En poesia, Primers Auxilis, Vermella i Desterrats. Ha col·laborat a Catalunya Radio i actualment a El món a RAC1.
Fabrice Corrons
Fabrice Corrons és professor agregat de catala i castella a la Université de Toulouse-le Mirail.

Especialitzat en l’ambit del teatre catala contemporani, les seues principals arees d’investigació són el teatre (dramatúrgies i teatre visual) com a lloc de representació de la societat i de la identitat catalanes; el teatre com a espai d’integració i de reacció als altres mitjans que vehiculen la nostra percepció del món; i el teatre dins dels territoris tradicionalment plurilingües de l’Estat espanyol i, més concretament, el País Valencia, les Illes Balears, Galícia i el País Basc.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici