Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Sergio Blanco, Ficciones (2000-2011)


Sergio Blanco


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Volum:  
18
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Abril 2020
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
656
ISBN:  
978-84-949270-4-1
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


*Aquest llibre forma part de la campanya COVID-19 d'Arola Editors i el Teatre Nacional de Catalunya. 
Durant aquests dies excepcionals, us oferim la possibilitat d'adquirir-lo i rebre'n mentrestant una còpia digital per tal que ja el pugueu gaudir des de casa. Posteriorment, podreu recollir també el vostre exemplar en paper al TNC.
Per beneficiar-vos d'aquest servei, només cal que marqueu la paraula TNC a tots els camps obligatoris de l'adreça (Adreça / Codi postal / Població / Província / País) en el moment de registrar-vos.
Tingueu en compte que la data de recepció de l'exemplar en paper estarà condicionada per la data d'impressió del llibre, que actualment encara és inèdit. Això vol dir que, un cop finalitzat l'estat d'alarma, és possible que Arola Editors encara trigui uns quants mesos a fer-vos arribar el llibre en paper al TNC.

Sergio BLANCO, Ficciones (2000-2011)
Los ocho textos que este volumen reúne por primera vez fueron escritos en un arco de doce años, aparecen ordenados cronológicamente, van desnudando las claves de la evolución del dramaturgo y proponen, de conjunto, un viaje deslumbrante a través de su ars poetica. Curiosamente resultan también ocho obras de su autoría que Sergio Blanco no ha dirigido, las que anteceden a la etapa en que ha estrenado sus aclamadas autoficciones.

Obras incluidas en este volumen: Slaughter - .45' - Киев - Opus Sextum - diptiko (vol. 1 y 2) - Kassandra - Barbarie - El salto de Darwin

Sergio Blanco

Sergio Blanco. Dramaturg i director teatral francouruguaià, va viure la seva infància i adolescència a Montevideo i resideix actualment a París. Després de realitzar estudis de filologia clàssica va decidir dedicar-se completament a l’escriptura i la direcció teatral. Les seves obres han estat distingides en reiterades oportunitats amb diversos premis, entre els quals, el Premio Nacional de Dramaturgia de l’Uruguai, el Premio de Dramaturgia de la Intendencia de Montevideo, el Premio del Fondo Nacional de Teatro, el Premio Florencio al Millor Dramaturg, el Premio Internacional Casa de las Américas i el premi Theatre Awards al Millor Text a Grècia. L’any 2017 la seva obra Tebas Land va rebre el prestigiós premi britànic Award Off West End a Londres. Entre els seus títols més coneguts destaquen Slaughter.45’KievOpus Sextumdiptiko (vol. 1 y 2)BarbarieKassandraEl salto de DarwinTebas LandOstiaLa ira de NarcisoEl bramido de Düsseldorf i Cuando pases sobre mi tumba.Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici