Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.


Gira d’estiu 2019 : 27/07/2019 Al XXIV Festival Catar del Pirineu Catala
Arola Editors i El Camí dels Bons Homes us conviden a la Gira d’estiu 2019 de «El tresor dels catars» On serem? Al XXIV Festival Catar del Pirineu Catala 27 de juliol a Gósol (Bergueda) 17:00h. al Castell 4 d’agost a Josa de Cadí (Alt Urgell) 16:00h. al Centre Cívic l’Era Vella 11 d’agost a Castellbo (Alt Urgell) 17:00h. a la Col·legiata de Santa Maria de Castellbo Intervindran Montse Subirana escriptora i autora del conte Susanna Campillo il·lustradora Dolors Santandreu Doctora en Historia Medieval Carles Gascón Doctor en Historia expert en catarisme Isidre Domenjó escriptor i co-organitzador del Festival Catar A la XXIII Fira del Llibre del Pirineu 31 d’agost a Organya (Alt Urgell) 18:00h. a l’escenari Carrer del Sol, on Noemí Rodríguez entrevistara l’autora del conte, Montse Subirana La llegenda del tresor dels catars diu que existeix un tresor magnífic que a dia d’avui segueix sent un misteri. Si tu trobessis un tresor, que t’agradaria que fos?


   El tresor dels càtars


Montse Subirana
Susanna Campillo Besses (il·lustradora)


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
.
Enquadernació:  
Tapa rígida.
Edició:  
novembre 2018
Format:  
220 x 220
Tintes:  
Color.
Pàgines:  
44
ISBN:  
978-84-94950-87-2
Preu:  
17 €
Stock:  
Disponible


La llegenda del tresor dels càtars diu que existeix un tresor magnífic que a dia d'avui segueix sent un misteri.
Si tu trobessis un tresor, què t'agradaria que fos?
Montse Subirana
Ha publicat Perruca de Senglar (finalista al Premi Recull 2002), Ens ho hem de fer mirar (inclou el Premi finalista a l’11e Concurs Literari de Narrativa per a Dones de l’Ajuntament de Terrassa), Vint-i-dues tardes, dos matins i un vespre amb els avis d’Espinelves (amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Diputació de Girona), Laponia (amb la col·laboració del Consolat de Finlandia) i, amb Rafel López Monné, ha publicat la guia A peu per camins dels catars dins la col·lecció “De ferradura”. És directora i escriptora de la col·lecció de contes infantils Contes de comtes, de la qual ja n’hem publicat cinc volums: Arnau Mir de Tost i els estels magics, Guislabert de Barcelona i el misteri de la catedral, Ot de Pallars i el secret d’Elisava, Bernat de Besalú i l’enigma del tresor, Guifré de Cerdanya i les cabories de mitjanit. També inspirats en l’epoca medieval ha publicat L’espasa d’Huguet de Mataplana (exhaurit) i El tresor dels catars.

Ha rebut diverses mencions en Premis Literaris i col·labora amb diferents mitjans i actes relacionats amb l’escriptura, la literatura i la cultura.
Susanna Campillo Besses
No recorda quan va agafar un llapis per primer cop per fer gargots, pero ja en fa més de trenta que es dedica professionalment a la il·lustració. Sobretot fa dibuixos per nens i nenes, pero també per llibres científics i de natura.

Si voleu saber més coses de la Susanna podeu visitar la seva web: http://susannacb.wix.com/illustra-barcelona

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici