Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Bella lluna fa l’ullet


Silvana Salvadó
Jasmin Bergada
Fina Angles i Soronellas


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
març 2008
Format:  
21 x 21
Tintes:  
Color
Pàgines:  
80
ISBN:  
9788492408054
Preu:  
20 €
Stock:  
Disponible


Després d’haver publicat Bella Lluna treu el nas (Arola Editors, 2005), Fina Angles ens presenta un nou llibre de poemes de la Bella Lluna: Bella Lluna fa l’ullet. Es tracta d’un llibre escrit pensant en xiquets de totes les edats que, com usuaris que són de la llengua parlada i escrita, estan vivint una etapa de maduració que els portara d’emprar el llenguatge literal, de significat únic i inequívoc, al llenguatge que té també sentit figurat.
Poemes i il·lustracions, doncs, adreçats als xiquets i xiquetes que estan en edat de convertir-se, pels camins del raonament, en usuaris de les prestacions que el llenguatge reserva als adults i que pels camins de la poesia poden descobrir sensibilitat, enginy, agudesa, visió inusual de les coses, una lectura més eclectica de l’entorn, la senzillesa i la transcendencia de la quotidianitat.Silvana Salvadó
Jasmin Bergada

Fina Angles i Soronellas
Fina Angles i Soronellas (l’Aleixar, Baix Camp, 1956). Vinculada professionalment de molt jove al món de la banca, de manera paral·lela va realitzar estudis superiors i, en obtenir la llicenciatura en Filologia Catalana, va optar per l’ensenyament.
Professora a secundaria i a la URV, és autora de diversos llibres per a nois i noies: Codolenc, el gegant (1991 i 1999), L’Endema i el senyor Anselm (1995), Un dia d’aventura (1997), Bella lluna treu el nas... (2005), Un grapadet d’arros (2006) i de les cantates Allo que no podia ser, amb música de Xavier Sans, Foc, foc, xip, xap, xop, amb música de Josep Baucells, estrenades l’any 2000, i Nit de Nits, amb música del mateix compositor, estrenada a Vic el 2006 i publicada el 2007.
El febrer de 2006 va publicar l’assaig Un passeig amb els sentits, de la natura a l’art. Itinerari a l’Aleixar i Maspujols amb l’obra de Joaquim Mir i Maria Manent que és el resultat de l’estudi i analisi de la vinculació de l’obra del pintor Joaquim Mir i de l’escriptor Maria Manent al paisatge aleixarenc i maspujolenc.
Ha realitzat també, per encarrec editorial, guies de lectura-propostes didactiques adreçades a alumnes de secundaria. Ha tractat la historia i la cultura de l’Aleixar en diverses publicacions i també ha dedicat esforços a la recollida i analisi de lexic i de literatura oral.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici