Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Dema coneixeras en Klein


Toni Cabré


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
48
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2008
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
136
ISBN:  
9788492408146
Preu:  
10 €
Stock:  
No disponible


Dema coneixeras en Klein és la historia d’una executiva que és víctima d’un drastic mobbing per part de l’empresa on treballa. Arraconada en un despatx, sense personal ni res per fer, lluitara perque la situació no la torni boja. Tres dones -una netejadora, una secretaria i una becaria- seran testimonis i complices involuntaris de la seva singular batalla. Una comedia acida, ironica i sorprenent.
“La línia tematica sobre el món laboral que Toni Cabré inicia amb Teoria de catastrofes (2004) i Iglú (2006) és aprofundida, també en clau tragicomica, a Dema coneixeras en Klein (2008). Si a Teoria de catastrofes treia a rotlle la responsabilitat en un cas de deontologia professional i a Iglú tractava l’efecte devastador de les prejubilacions forçades com a metafora de la flexibilització de les relacions laborals, a Dema coneixeras en Klein el focus d’atenció s’amplia –i es fa més incisiu– per abordar un cas d’assetjament moral en el si d’una gran empresa de neteja industrial implicada en la corrupció política de domini municipal. Les dues obres anteriors intuien el canvi de paradigma en l’ambit del treball esperonat pel nou capitalisme, mentre que la darrera s’hi capbussa de ple per mostrar una de les derivacions de la «corrosió del caracter» diagnosticada per Sennett [The Corrosion of Character. The Personal Consequences of Work in the New Capitalism (1998)]” (Del proleg de Francesc Foguet)
Toni Cabré
Toni Cabré (Mataró 1957), és dramaturg, enginyer i guionista. Les seves obres teatrals —editades, premiades i estrenades— tracten tematiques actuals: la violencia de genere a Estrips, la corrupció a Viatge a California, les relacions personals i professionals a Histories d’amor, la responsabilitat en els accidents a Teoria de catastrofes i les prejubilacions a Iglú. En aquesta mateixa col·lecció ha publicat Navegants (premi Crítica Serra d’Or), sobre les relacions per Internet, Dema coneixeras en Klein, sobre el mobbing empresarial, i L’inútil, sobre la utilitat de les persones que sembla que no serveixin per a res. També ha escrit series de televisió com Poble Nou, Secrets de família, Nissaga de poder, Laberint d’ombres i La Riera. El seu darrer guió ha estat l’adaptació per a TV3 de la novel·la Olor de Colonia.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici