Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Transits


Carles Batlle


  
Tematiques:  
Idioma:  
Catala
Col·lecció:  
Volum:  
43
Enquadernació:  
Rústica.
Edició:  
setembre 2007
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre.
Pàgines:  
152
ISBN:  
9788496639775
Preu:  
9 €
Stock:  
Disponible


Assistim al “transit”, tant físic com espiritual, de diversos personatges a través d’Europa. En un futur no gaire llunya, tres homes i dues dones coincideixen en un tren de llarg recorregut. Tots ells oculten secrets i desigs inconfessables, tots ells hauran de prendre decisions. L’obra, construida en una curiosa seqüencia temporal, dóna veu al pensaments més profunds dels personatges i juga amb la idea d’un continent en transit ple de reptes i contradiccions.Carles Batlle
Carles Batlle, nascut l’any 1963, és un dels autors de l’anomenada «nova dramatúrgia catalana», apareguda als anys noranta. Entre les obres de Carles Batlle destaquen Temptació, estrenada l’any 2004 al Teatre Nacional de Catalunya i al Burgtheater de Viena (amb muntatges a França i Alemanya; l’obra ha estat traduida en castella, frances, alemany, italia i portugues); Combat (1995), estrenada a diversos paisos d’Europa i America (publicada també en castella, alemany, angles i frances); Suite (premi SGAE 1999, publicada també en frances i italia), o Oasi (premi Josep Amatller 2002, també publicada en frances i que va obtenir el premi a la millor traducció a l’alemany al Festival de l’Stadt Theater de Bremen el 2004). Als seus textos, que es caracteritzen per la recerca constant d’un llenguatge i d’una forma contemporanis, s’hi parla de la memoria, el desarrelament, la immigració, el xoc de cultures, les relacions generacionals o la guerra.
Actualment és director de l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona i de la revista teatral Pausa. Els anys 2003 i 2004 va ser dramaturg resident al TNC. També és patró per Espanya del Festival New Plays from Europa de Wiesbaden (Alemanya). És professor a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la UAB. La seva tesi doctoral sobre el teatre simbolista d’Adria Gual va obtenir el Premi de la Crítica Serra d’Or 2001.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici