Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Odós


Africa Guzman
Xavier Amorós Corbella


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
2
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
desembre 1998
Format:  
12,5 x 15
Tintes:  
Color
Pàgines:  
56
ISBN:  
849513408X
Preu:  
9 €
Stock:  
Disponible


Els poemes de Xavier Amorós Corbella i les imatges d’Africa Guzmán dibuixen un camí en que uns personatges anonims, semblants a nosaltres mateixos, ens recorden els nostres passos al travessar els carrers de les ciutats.
Africa Guzman
Africa Guzmán.- Llicenciada en Filosofia. Formació fotografica a l’Institut d’Estudis Fotografics de Catalunya, a l’IDEP i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, on ha realitzat un programa de doctorat sobre Teoria Fotografica.
Ha estat responsable durant tres anys de l’Area de Reflexió de l’Escola de Fotografia de la Universitat Politecnica de Catalunya i professora de diverses assignatures d’aquesta area.
Entre d’altres exposicions, ha participat en una col.lectiva aks Rencontres Internationales de la Photographie d’Arles (1992), una exposició a la bienal Fotofeis (Scotish Festival of Photographie, Glasgow 1993) i una col.lectiva itinerant organitzada pel Scotish Arts Council (1993). Ha participat també en la Primavera Fotografica de Catalunya (1996, 1998) amb dues exposicions individuals.
Té fotografies a la col.lecció de la Bibliotheque Nationale de França i a la col.lecció Géneros i Tendencias en los Albores del s. XXI de l’Ajuntament d’Alcobendas (Madrid).
Xavier Amorós Corbella
Xavier Amorós Corbella va néixer a Reus l’any 1960. És advocat. Des de 1984 ha publicat set llibres de poemes: «Els Geranis de X», «El curs de les coses», «La vida incognita», «Per confondre els incauts», «La felicitat», «Odós» i «Set poemes dramatics». La seva obra poetica ha obtingut diversos guardons; el darrer, el Ramon Comas i Maduell de l’any 2002. En prosa, fins a la publicació del present volum, havia publicat alguns contes en diverses publicacions i el llibre de narrativa juvenil «Histories de l’illa».

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici