Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El mensaje reencontrado o el reloj de la noche y del día de Dios
Edició bilingüe frances-espanyol

Louis Cattiaux


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà, Francès
Col·lecció:  
Volum:  
3
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
maig 2000
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
796
ISBN:  
8495134403
Preu:  
33 €
Stock:  
Disponible


El Mensaje Reencontrado es la obra cumbre de Louis Cattiaux, (Valenciennes, 1904- París, 1953), pintor y poeta, que guiado por su musa llegó hasta allí donde el ser individual se une con el origen de todo, lo que los hombres han llamado Dios. El Mensaje Reencontrado habla de esta única cosa en términos siempre distintos, por ello la multitud de versículos no es una dispersión. Los ignorantes en busca de una “nueva revelación” que anada o sustraiga algo a la antigua, quedarán defraudados. Aquí sólo se encontrará un testimonio a favor de la antigua, que nos habla de la caída del hombre en este bajo mundo, de las consecuencias físicas y morales de dicha caída y del medio para su regeneración corporal y espiritual, por la vía misteriosa que conduce a la resurrección.
Louis Cattiaux
Louis Cattiaux va néixer el 17 d’agost de 1904 a Valenciennes (França) i abandona aquest món el 16 de juliol de 1953, a París. La seva tarja de presentació deia: «Louis Cattiaux, pintor, poeta i boticari».

Aquest hermetista singular no deixava ningú indiferent, perque vivia guiat per una logica particular que sempre sorprenia el seu entorn. Sovint es presentava com un pallasso i es resistia a prendre’s aquest món seriosament, ni tampoc a ell mateix. Amb tot, d’aquest Filosof pel Foc emanava una calor que anava més enlla de la cordialitat ordinaria, ja que provenia –com deia el seu amic Emmanuel d’Hooghvorst– de la possessió d’un secret immens, viu, pero guardat amb zel.

Louis Cattiaux va començar a escriure El Missatge Retrobat el 1938, al qual va dedicar els darrers quinze anys de la seva vida.

El 1949 va coneixer els germans Emmanuel i Charles d’Hooghvorst, amb els qui establí una profunda i fructífera amistat. Foren ells els qui feren possible l’edició complerta de l’obra, el 1956.

L’autor d’El Missatge Retrobat també va publicar alguns llibres de poemes, i la seva altra obra, Physique et Métaphysique de la Peinture, fou editada el 1991 (en castella el 1998, juntament amb la seva poesia).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici