Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La cuina de Tiamtipatiro
Receptes de la sogra

M. Antonia Ferrer Bosch


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
1
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2000
Format:  
16 x 22,5
Tintes:  
2 tintes
Pàgines:  
156
ISBN:  
8495134462
Preu:  
18 €
Stock:  
Disponible


Aquest llibre és un recull de receptes de l’Amparo Sanroma Anguiano (1902-1985), que es va dedicar tota la vida a complaure els altres. Una de les seves virtuts era la cuina, d’arrels catalana i espanyola, amb influencies mexicanes, italianes i suisses. Va néixer a Tarragona, al mas Sanroma, i va viure a la ciutat de Tarragona, a la Caa (Delta de l’Ere) i a Mexic.
El treball de l’autora ha consistit a endreçar i ordenar una serie de llibretes i papers manuscrits de la seva sogra, elaborar les receptes perque fossin més entenedores i incorporar la seva propia experiencia culinaria. M. Antonia Ferrer Bosch, mare de sis fills, ha sigut una apassionada de la cuina, i la seva trajectoria professional de professora i escriptora li ha servit per donar vida al llibre.
Tiamtipatiro va dirigit a totes les persones enamorades de l’art del bon menjar.
M. Antonia Ferrer Bosch
(Tarragona, 1926). Doctora en Historia Moderna i Contemporania per la Universitat de Barcelona, on hi exercí la docencia fins que es va jubilar. Ha publicat llibres i articles en revistes especialitzades sobre món contemporani, pensament i societat.
El seu profund interes per la pedagogia la va portar a ser una de les fundadores i directora del Col·legi Pax de Tarragona l’any 1962, una de les primeres escoles catalanes amb coeducació.
Tarragona ha estat sempre un punt de referencia en les seves publicacions, i la seva recerca s’ha adreçat també a coneixer l’univers imaginari de la societat classica, com ho mostren, entre altres alguns dels seus llibres: Historia de Tarragona. Una ciutat mediterrania; Tarraco: mitologia i cultura religiosa; i Bacus, del ritus i del rostre. Imatges baquiques de Tarraco.
La seva vinculació entre el territori, la universitat i la defensa dels drets de les dones ha estat un dels principals motius per que la URV creés una distinció amb el seu nom, destinada a la persona o entitat que es destaqui, cada any, en la defensa dels drets de les dones.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici