Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Foc, foc, xip, xap, xop
Cantata infantil

Núria Rimbau
Josep Baucells i Colom
Fina Angles i Soronellas


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
setembre 2000
Format:  
21,5 x 14
Tintes:  
2 tintes
Pàgines:  
64
ISBN:  
8495134497
Preu:  
14 €
Stock:  
Disponible


La cantata infantil Foc, foc, xip, xap, xop és una obra basada en elements festius i musicals de la cultura tradicional tarragonina, interessant pedagogicament i atractiva per la seva frescor i aparent simplicitat.
Núria Rimbau
Josep Baucells i Colom
Josep Baucells i Colom, neix a Vic l’any 1958. Comença els estudis musicals a l’Escola de Música d’aquesta ciutat i els continua al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on obté les titulacions superiors d’harmonia, contrapunt, composició i instrumentació.
Actualment és professor de l’Escola de Música de Vic, on desenvolupa una intensa tasca pedagogica. És professor de l’Escola de Pedagogia Musical (metode Ireneu Segarra) i autor de llibres d’ensenyaments musicals de grau mitja.
Com a compositor ha escrit obres corals i instrumentals.
En el camp d’obres dedicades a infants ha escrit cantates infantils: «La formigueta que anava a Jerusalem» amb el text adaptat de Maria Martorell; «Les veus misterioses», amb text original de M. Angels Anglada i «Foc, foc, xip, xap, xop» amb el text original de Fina Angles. Ha escrit dos cicles de cançons per a cor infantil i piano i ha harmonitzat moltes melodies tradicionals d’arreu.

Fina Angles i Soronellas
Fina Angles i Soronellas (l’Aleixar, Baix Camp, 1956). Escriptora, professora a secundària i a la URV, investigadora cultural, Dra. en Filologia Catalana per la URV (2023), amb una tesi dedicada a rutes literàries i patrimonialització, i articulista.

En l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, és autora de diversos contes per a nois i noies com Codolenc, el gegant (1991 i 1999), L’Endemà i el senyor Anselm (1995), Un dia d’aventura (1997), Un grapadet d’arròs (2006), etc.; de les cantates Allò que no podia ser, amb música de Xavier Sans, Foc, foc, xip, xap, xop, amb música de Josep Baucells, estrenades l’any 2000, i Nit de Nits, amb música del mateix compositor, estrenada a Vic el 2006 i publicada el 2007; d’obres que vinculen literatura i gastronomia com menús literaris infantils i dels llibres de poesia per a infants, de la Bella Lluna, amb il·lustracions de Jasmin Bergadà i Silvana Salvadó.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici