Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   L’hivern sota el Cadí


August Bover
Salvador Alibau


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
3
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2001
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Color
Pàgines:  
146
ISBN:  
8495134675
Preu:  
18 €
Stock:  
Disponible


El Cadí queda il·lustrat amb una serie de tankes distribuides entre els motius de la muntanya, la neu i la vall i acompanyat d’algunes aiguades de Salvador Alibau.
August Bover
August Bover (Barcelona, 1949) és catedratic emerit de filologia catalana de la Universitat de Barcelona. Com a poeta, ha col·laborat sovint amb pintors i artistes plastics, fotografs i músics. Amb la soprano i violoncel·lista Eulalia Ara, crea (2013) el Taller de Vora Mar, de producció d’espectacles poeticomusicals, com per exemple Cloc! i altres sons —amb música de Manuel Garcia Morante—, que s’esta representant en l’actualitat. Els seus poemes —traduits a l’alemany, angles, corea, espanyol, frances, italia i japones— apareixen en diverses antologies i ha publicat els volums: En pelag d’amor (Palma, Mallorca: Documenta Balear, 1999), L’hivern sota el Cadí (Tarragona: Arola Editors, 2001), Mojave (Sitges: Papers de Terramar, 2006) —aquests dos darrers amb aiguades de Salvador Alibau—, Terres de llicorella. Imatges del Priorat (Tarragona: Arola Editors, 2008) —amb fotografies de Toni Vidal—, Cloc! (Tarragona: Arola Editors, 2011; segona edició: 2014) i Beaba (Tarragona: Arola Editors, 2014) —aquests dos darrers amb dibuixos de Pere Capella Simó. En prosa, ha publicat el dietari Dotze llunes a Saskatchewan (Lleida: Pages Editors, 2013).
Salvador Alibau
Formado en la Escola Superior Belles Arts Llotja, hacia fines de los cuarenta, condicionado por el aprendizaje recibido se volcara con total fidelidad al oficio aprendido. Su evolución, desde el inicio hasta la actualidad, ha pasado por diferentes etapas, que sin rupturas, pero con importantes renovaciones, es la conclusión de estudios, reflexiones, meditaciones y profundizaciones sobre la máxima expresión de los materiales, tanto si se trata del suporte como de los pigmentos utilizados en la obra.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici