Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El somni d’un riu


Alfredo Gavin Agustí
Cristobal Garcia López


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
9
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juny 2002
Format:  
12,5 x 15
Tintes:  
Color
Pàgines:  
72
ISBN:  
8495985039
Preu:  
9 €
Stock:  
Disponible


Les fotografies de Cristobal García i els poemes d’Alfredo Gavin ens presenten el riu com un somni i el somni com un riu: va lluny sense sortir del marge.

Alfredo Gavin Agustí
Neix a Riba-Roja d’Ebre el 1957. Des de la publicació del seu primer llibre Ceremonias de paso (1992) ha anat desenvolupant una obra extensa i personalíssima dins la qual esmentarem els següents llibres de poemes : El somni d´un riu i El mirall de la metropoli que pertanyen a la col·lecció La imatge que parla de l’editorial Arola.

La seva obra poetica s’amalgama amb la seva creativitat pictorica en Els castells de la memoria i Un país de bacteris de la col·lecció Dactil.

Dintre de la col·lecció Los soles cuadrados, esta publicant la seva obra en castella amb tres poemaris que ja han vist la llum: El hijo de Clint Eastwood, Palestina, Libro libre i, El rastreador y la sombra.
Cristobal Garcia López
Cristobal Garcia,1953.

Després d’alguns anys dedicats a la pintura, des del 1982, utilitza la fotografia com a forma d’expressió per als seus projectes personals.
Fotograf freelance, especialitzat en reportatge d’autor, ha estat sempre fidel a sí mateix, amb una solida trajectoria en aquest mitja i més d’una decada en la seva vessant artística. L’espai urba i el retratat són els antecedents de la seva obra. L’ interessa qualsevol forma d’art i tot intent d’aproximació a la fotografia com a llenguatge visual i concepte de qualitat.
Ha publicat els llibres: Cossos, esforços i desitjos (2000), El somni d’un riu (2002), Parets que parlen (2004), El mirall de la metropoli (2009) i Cossos, esforços i desitjos (segona edició ampliada, 2010).
Entre d’altres mencions, ha rebut el 1r Premi Beltza Zarauzko Udala (1991), la medalla de bronce Fotosport (1998), Beca Medalla Gaudí, (Reus 2003), Primer Premi Grand Marina Fotografia (Barcelona 2004), i la Menció d’Honor “Museo del Traje” (Madrid 2006).

Ha estat seleccionat per a l´exposició de les 100 millors fotografies d`esport de l’ últim segle (Madrid 2000).
La seva obra ha estat publicada en diversos mitjans de comunicació i s’exposa de forma individual i col·lectiva.


Tel. 609-206014

E-mail: cgarcial@repsolypf.com

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici