Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Que els déus t’acompanyin


Xavier Aguilar


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
3
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
novembre 2003
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
328
ISBN:  
8495985624
Preu:  
17 €
Stock:  
Disponible


Tarraco, segle II dc. L’emperador Adria convoca una assemblea i la ciutat gaudeix el seeu esplendor amb l’ambient festiu de l’arribada del César. Tarraco s’omple de forasters per veure els espectacles. Als actes lúdics que s’organitzen al Circ hi destaca un jove: Eutyches.
Eutyches és un jove esclau i agosarat aprenent d’auriga que ambiciona una vida en amor i llibertat. Malgrat que Eutyches en grec vol dir “bona sort”, un fat cruel que enveja la seva bellesa i joventut el fara passar a la fama per la posteritat.
Que els déus t’acompanyin és una novel·la que ofereix un esplendid relat carregat de passió i intriga; escrit amb una sutil ironia que equipara la Tarraco del segle II amb la Tarragona actual i, com de passada, integra i fa entenedores les restes arqueologiques —que ara són patrimoni mundial— a la vida quotidiana del segle XXI.
Xavier Aguilar
Xavier Aguilar i Sastre, nascut al barri de Gracia —Barcelona— el 1947, combina els seus estudis als Jesuites amb cursos de belles arts a l’Escola Massana i representacions de teatre amateur i cant coral en diverses agrupacions.
Amb deu anys fa la seva primera visita a la ciutat de Tarragona, on observa les restes romanes, i decideix el rumb de la seva vida: es dedicara a la Historia, viatjara molt i viura a Tarragona. Un mestre, que intenta que aprengui la llista dels reis visigots de memoria, el retira de la historia abans de començar. Un credit hipotecari l’allunya dels viatges, pero no de llargs itineraris amb la lectura i la imaginació. Res, pero, no impedeix que des del 1973 visqui a Tarragona i s’enamori cada dia més del passat i del present d’aquesta ciutat.
Després de diferents aproximacions al món de la literatura, Que els déus t’acompanyin és la primera novel·la que Xavier Aguilar escriu i publica.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici