Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Nix


Joan Duran


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
10
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2004
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
88
ISBN:  
8495985780
Preu:  
9 €
Stock:  
Disponible


A Nix, hi apareixen dues constants: la vertebració conceptual i la innovació a la materia mítica, furgada en un passat d’instints primigenis i d’obsessions ancestrals que inclou la desesperació per retenir la vivencia a través de la paraula i la recerca d’un artefacte que possibiliti la reproducció de la vida i del pensament.
Joan Duran
Joan Duran i Ferrer (Sitges, 1978) és poeta i bioquímic. Ha rebut diversos premis de poesia, entre els quals destaca l’XI Premi Ramon Comas i Maduell de Poesia Ciutat de Tarragona 2000, pel poemari Kore (Cossetania Edicions, 2001). L’any 1998 havia rebut ja el premi Miquel Martí i Pol amb el poemari Zootrop, (Universitat Autonoma de Barcelona, 1998). Recentment ha publicat la plaqueta Paisatge Convencional (Papers de Terramar, 2002) i el poemari Nix, a la col.lecció Dactil d’Arola Editors (2004).
Col·labora en diverses revistes i setmanaris, i ha publicat poemes en diversos llibres conjuntament amb altres artistes i escriptors. Amb el col·lectiu d’artistes Codi Art, va publicar el llibre de bibliofil Naxos i va participar en diverses exposicions col·lectives combinant art plastic i poesia; i amb l’artista Agustí Albors va portar terme el projecte interdisciplinari Equilibri. A part, ha fet diverses col·laboracions en altres exposicions conjuntes de pintura, escultura i poesia en Galeries d’Art com René Metras i Pretexto, acompanyat d’autors plastics contemporanis.
Ha participat, també, en diversos recitals de poesia, com ara en Onze Poetes a la Vaqueria (Tarragona), o al Festival Barcelona Setmana de la Poesia 2002, entre molts d’altres. Recentment ha presentat els seus llibres en llibreries i espais com Laie, o la Llibreria Catalonia.
En l’actualitat combina la creació literaria amb el treball d’investigador en bioquímica a la Universitat de Barcelona.
Bruna de Nit, amb música de Xavier Pages i Corella, és la seva primera incursió en el genere lírico- dramatic.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici