Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Cambrils. La mar, la terra, la taula
Cuina marinera

Enric Alfonso
Xabier Mendiola
Rafael López-Monné


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català, Castellà, Anglès
Col·lecció:  
Volum:  
1
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
octubre 2005
Format:  
23 x 24
Tintes:  
Color
Pàgines:  
192
ISBN:  
8496366685
Preu:  
30 €
Stock:  
No disponible


Una mirada a Cambrils, amb els ulls d’en Rafael, la ploma de l’Enric i la cuina dels seus millors restauradors —amb les seves propies receptes— fotografiades per en Xabier.
Aquest llibre, prologat pel Ferran, és vital per qualsevol amant de la cuina, o de la bona taula, o de les costums mediterranies i per els que són, coneixen o volen coneixer Cambrils.
Versió catalana, castellana i anglesa en el mateix volum.Enric Alfonso

Xabier Mendiola

Rafael López-Monné
Geograf i fotograf, probablement perque li agrada mirar i explicar allo que veu. Les muntanyes formen part del seus paisatges més viscuts, des del seu estimat Montsant a l’Himalaia. El 1985 va pujar el Nun (7.135 m), dos anys després l’Annapurna I (8.091 m) i el 1993 el Xixa Pangma (8.012 m). Poc a poc, l’interes pels camins de muntanya ha passat davant els cims. La seva tesi de llicenciatura va centrar-se en l’estudi del senderisme com a fenomen social i també turístic (senderisme, camins i senyals, Arola Editors 1999).
Des del 2000 col·labora amb La Vanguardia amb propostes d’excursions i croniques relacionades amb el paisatge, el territori i el patrimoni. Actualment combina les tasques de fotograf, redactor d’articles i consultor especializat en turisme a peu, amb la docencia a l’Escola de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili. Ha publicat diversos llibres dedicats a festes tradicionals, territoris i paisatges i les seves imatges han aparegut en mitjans com el Magazine de La Vanguardia, el Dominical del Periódico, GEO, Descobrir Catalunya, Altair, Grandes Espacios o Viajes National Geografic. Seguint els consells de Cartier-Bresson, quan treballa amb la camera o amb el paper, procura que el cervell estigui a l’alçada del cor.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici