Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Creer lo increíble o lo antiguo y lo nuevo en la historia de las religiones


Raimon Arola (ed.)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Volum:  
7
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
juny 2006
Format:  
17 x 24
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
292
ISBN:  
8496639xx7
Preu:  
21 €
Stock:  
Disponible


A partir de las presentaciones redactadas por Emmanuel y Charles d’Hooghvorst a propósito de El Mensaje Reeencontrado de Louis Cattiaux, el autor, profesor de la Universidad de Barcelona, describe el encuentro de estos tres hombres. Habla de una amistad ejemplar, que merece ser recordada, pues no se fundamenta en un sentimiento humano sino en el contenido misterioso de la obra de Louis Cattiaux.
El libro recoge los artículos de los hermanos d’Hooghvorst ordenados cronológicamente de manera que un material documental se convierte en una ensenanza tradicional y en un debate apasionante sobre lo nuevo y lo antiguo en el devenir de la humanidad y, obviamente, en la historia de las religiones.
Raimon Arola (ed.)
RAIMON AROLA FERRER. Doctor en Filosofia i Lletres, és professor titular a la Universitat de Barcelona al Departament de Dibuix i, regularment, professor convidat de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Universitat Complutense de Madrid i Universitat Pompeu Fabra.
En el camp de la historia de la religió i de l’estudi del significat simbolic de les obres d’art ha publicat llibres —El món imaginari i el món meravellós a l’Edat Mitjana (coautor, Barcelona, 1984), L’arbre, l’home i el tremp (Barcelona, 1985), Simbolismo del templo (Barcelona, 1986), Textos i glosas sobre el arte sagrado (Barcelona, 1990), Las estatuas vivas. Ensayo sobre arte i simbolismo (Barcelona, 1995), El tarot de Mantegna (Barcelona, 1997), Los amores de los dioses. Mitología y alquimia (Barcelona, 1999), ), La cábala y la alquimia en la tradición espiritual de occidente, siglos XV-XVII (Palma de Mallorca, 2002), El buscador del orden (Barcelona, 2003), Images cabalistiques et alchimiques (director, Paris, 2003), Alquimia y religión. Los símbolos herméticos del siglo XVII (Madrid, en premsa)— i ha desenvolupat diverses tasques en l’ambit editorial.
Actualment és membre investigador del projecte d’I+D+I Observatorio sobre la didáctica de las artes en el marco del Espacio Europeo de Educación Superior.
És el coordinador de les webs La Puerta (http://www.lapuertaonline.es) i Arsgravis (www.arsgravis.com).


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici