Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Els amants sobrehumans


Ruth Gutiérrez Álvarez (autora)
Ewelina Topolska (epíleg)
Fabrice Corrons (proleg)


  
Temàtiques:  
Premis:  
Premi Born 2018
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
210
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Setembre 2019
Format:  
165 x 120
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
128
ISBN:  
978-84-12027-99-0
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


Els amants sobrehumans és una obra arriscada, valenta, un Romeu i Julieta disfuncional que ens ha de servir per a reflexionar sobre la violència i l'horror. Però, malgrat la duresa de les situacions, mai abandona la fragilitat i la tendresa a través del seu llenguatge poètic. Tot i l'arquitectura fràgil de l'obra, el jurat considera que els valors de la funció van més enllà de l'estructura, un text que presenta uns personatges que t'acompanyen un cop has acabat la lectura a causa de la seva complexitat i profunditat.Ruth Gutiérrez Álvarez
Ruth Gutiérrez Álvarez és llicenciada i doctora en filologia hispanica per la universitat d’Oviedo. Ha realitzat masters en genere i en l’ensenyament de l’espanyol com a llengua estrangera. Actualment treballa a la Universitat de Bordeus, al Departament d’estudis iberics i ibericoamericans.

Ha publicat articles sobre teatre, com “El espacio sonoro en la producción teatral de Jesús Campos García” dins d’Anagnórisis: Revista de Investigación Teatral; “Historias de horror y barbarie: la dramatización de la Sociedad violenta en el teatro espanol contemporáneo” al llibre Catástrofe y violencia, “Dramaturgias de la violencia: autores contemporáneos en el teatro espanol del siglo XXI”, “La escisión ideológica de dona Emilia o la batalla entre la carne y el espíritu. Una aproximación a los personajes femeninos en las últimas novelas de Emilia Pardo Bazán” publicada a La tribuna. Cadernos de Estudos da Casa-Museo Emilia Pardo Bazán de la Real Academia Galega i “El teatro breve espanol como revulsivo en la lucha contra la violencia de genero”. Dins de Las expresiones de la violencia en la literatura.

Pel que fa a la seva obra teatral, Los amantes sobrehumanos és la seva primera obra com a dramaturga.Ewelina Topolska
Fabrice Corrons


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici