Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Jordi Folck
(2002-2020)

Jordi Folck


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
1
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2020
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
224
ISBN:  
978-84-121967-5-7
Preu:  
24 €
Stock:  
Disponible


Teatre 2002-2020. Aquest volum recull les adaptacions teatrals i musicals del reusenc Jordi Folck de les seves pròpies novel.les  i amb dues noves dramatúrgies en el centenari de Gianni Rodari. L'autor, un top-vendes de la literatura infantil i juvenil, amb més de cent mil exemplars venuts en català, troba al gènere musical un embolcall àcid i, alhora còmic, contra els abusos de poder polític o tecnològic, però també social, i un cant a la imaginació més desbordant, amb arrels clarament rodarianes.
Una oportunitat única per dir "Tot parlat, tot cantat, tot ballat!Jordi Folck
Jordi Folck. Reus, 1961. Llicenciat en Ciències de la Informació en les  branques de periodisme (UAB, 1985) i publicitat (UAB, 1989). Màster d’escriptura de guions de cinema i televisió (UAB, 1995). Professor associat en creativitat publicitària i escriptura creativa a diverses universitats catalanes.

Com a escriptor ha publicat vint-i-nou llibres i ha guanyat onze premis literaris: el  Guillem Cifre de Colonya, el Protagonista Jove, el Folch i Torres de novel·la per a nois i noies, el Barcanova de literatura infantil i juvenil i el Carmesina, entre d’altres. La seva obra, traduïda al castellà, anglès i Braille ha estat llargament recomanada a escoles i instituts on ha celebrat, des de l’any 2002 a l’actualitat, més de 700 fòrums.

Ha estat Comissari de l’Any del Comerç i de la Cultura 2018 per la Fundació Barcelona Comerç i Comissionat del Centenari de Gianni Rodari, 2020 de la secció de biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Actualment està convertint algunes de les seves novel·les en peces teatrals.  Com a dramaturg ha estrenat Ningú és un zombi, el musical social  (Teatro Calánime, 2017)   La Guerra dels Xiclets (La Nave va, 2018) i té pendent d’estrena,  Tap-Tapa-Tapa-Tap-Tap!,  Della Fantasia (Rodari vist per Fellini)  i E-D.O.L.L.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici