Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Barriada
El bordell dels secrets; Érase una vez en la mina

Eric Martínez Girón
Eduard Reboll (pròleg)
Agustí Villaronga (pròleg)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català, Castellà
Col·lecció:  
Volum:  
232
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Novembre 2021
Format:  
165 x 120
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
156
ISBN:  
978-84-124597-4-6
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


El Bordell dels secrets ens presenta el Raval de Barcelona del 1960 on tres preadolescents es dediquen a robar pel carrer amb l'objectiu de poder pagar la seva entrada al bordell de la cantonada que té com a títol , amb la finalitat de poder perdre la virginitat. Sense cap dubte, l'obra ens presenta en clau de comèdia, la visió de l'adolescència en referència a la realitat que ens envolta, i amb una actitud positiva i conciliadora, ens parla d'aspectes i sentiments socials rellevants com el classisme, la cobdícia, l'enveja, la il.lusió, l'amistat, els somnis, i sobretot, l'amor.
Érase una vez en La Mina, es un texto que nos sitúa en el barrio de La Mina de Barcelona, de los años ochenta, donde tres niños se encuentran una pistola y se plantean que hacer con ella.
Sin duda, la obra nos muestra un retrato fotográfico de toda una generación, a través de personajes míticos a nivel social, y nos sumerge en todo un conjunto de conflictos, que marcaron toda una generación.
***
Obra ben construïda, amb un text interessant i evocador, personatges entranyables, i un to nostàlgic que dóna pas a un final preciós amb una resolució molt encertada.
Sergi Belbel
Eric Martínez Girón
Eric Martínez Girón, s’ha format com a autor a l’Obrador de la Sala Beckett amb autors com Guillem Clua i Jordi Galceran entre d’altres. Ha estudiat a l’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelones, amb autors com Toni Cabré, i ha cursat guió cinematografic amb Hector Hernández.

És autor d’obres com Lo que no se dice, estrenada al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, i que més endavant va fer temporada al Teatre Llantiol. Ha treballat amb autors com Lorenzo Ariza, el qual va portar a escena la seva petita peça Magia. La seva obra Via en Construcció va ser estrenada a la Sala Flyhard de la ma de Sergio Matamala, amb Eduard Amado, Adriá Salazar, i Xavier Gardés, rebent crítiques positives de la revista Time Out i la revista Nagari de Miami, a més de ser destacada per l’academia de las artes escenicas de Espana.

La seva última obra publicada El Bordell dels secrets es va guanyar un lloc fa uns set anys al curs impartit per Jordi Galceran a l’Obrador de Dramatúrgia de la Sala Beckett.

Eric Martínez ha treballat, i treballa, amb diferents organitzacions dedicades al treball amb infants i adolescents que tenen com a objectiu la integració a l’escala social i academica.Eduard Reboll
Agustí Villaronga


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici