Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Aproximacions a la producció teatral


Damia Barbany


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Agost 2023
Format:  
160 x 228
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
234
ISBN:  
978-84-126294-8-4
Preu:  
22 €
Stock:  
No disponible


La paraula TEATRE ens aboca a un món infinitament obert a la total creativitat, a una imaginació pletòrica, enlairada, lliure i sense límits.
Per contra, la paraula PRODUCCIÓ, sembla -erròniament- limitar el seu significat a una funcionalitat terrenal, simplificada, consistent únicament en tasques administratives, en sumar i restar xifres.
Aquest llibre, ratifica el significat de la paraula TEATRE i rectifica el de la paraula PRODUCCIÓ, a la qual, mitjançant un relat amè i àgil, -que ens va mostrant les opinions experimentades, compromeses i desinhibides de l'autor- atorga un significat reivindicatiu, importantíssim, del tot emparentat amb la creativitat. En aquest llibre, les paraules TEATRE i PRODUCCIÓ comparteixen un destí comú, es mostren com indestriables l'una de l'altra.

En el currículum de formació de Damià Barbany, nascut l'any 1948, hi figuren 2 llicenciatures, l'una concedida per la Facultat de Belles Arts i l'altra per l'Institut del Teatre de Barcelona.
En el currículum professional, hi trobem constància de la seva activitat en 5 disciplines distintes pertanyents a l'àmbit de l'espectacle: teatre, cinema, televisió, ràdio i publicacions escèniques.
En el camp del teatre, són 7 les especialitats on ha posat a prova la seva capacitat de creació transversal: actor, director, dramaturg, autor, ajudant de direcció, il.luminador i escenògraf.
Els seus inicis en el teatre, el situen en la dècada dels anys 70 del segle 20.
En el transcurs de més de 50 anys, com actor ha participat en 26 espectacles. Com a dramaturg ha col.laborat en 7 espectacles. Com a director ha signat 22 posades en escena. En qualitat d'autor ha publicat 10 obres de teatre. També 3 biografies de caràcter teatral.
En la modalitat anomenada: assaig divulgatiu, té publicats 2 llibres: Càsting, de l'actor al personatge, editat l'any1997.I també: La llum del teatre, editat l'any 2002.Ara, en aquest 2022, amb l'aquí present: Aproximacions a la producció teatral, -del qual Arola Editors en posa a la venda 1000 exemplars- ja són 3 els assajos divulgatius a disposició del públic lector.
Damia Barbany

Damia Barbany. Director de teatre i dramaturg.

Currículum www Damia BarbanyTots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici