Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La deriva


Teresa León Amo (autora)
Gonzalo Hermo (proleg)
Clàudia Gómez Martí (il·lustradora)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Juny 2023
Format:  
170 x 235
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
104
ISBN:  
978-84-127044-1-9
Preu:  
16 €
Stock:  
Disponible


Aquest llibre només és una petita part de la seva producció lírica, centrat en el darrer període de la seva vida, el de la malaltia que ens l'ha pres massa aviat.
Teresa León Amo
Teresa León Amo [Baena (Còrdova) 1967 – Tarragona, 2022], sempre apassionada per la cultura, des de jove fent teatre, lectora voraç, cinèfila, melòmana, fotògrafa, viatgera... Llicenciada en Història de l’Art per la URV l’any 1998, va formar part de la seva Unitat d’Investigació del Cinema, va col·laborar amb Cinema Rescat, va formar part de l’organització dels primers anys del Festival Memorimage i va cloure aquesta etapa formant part de projecte de recuperació de la memòria de la visita de Salvador Dalí a Tarragona al 1973, que va culminar amb l’estrena del documental Dalí, emperador de l’acció, al Teatre Tarragona l’estiu de 2013.

Treballant a l’Ajuntament de Tarragona des de 2006, a partir de 2008 va formar part de l’equip que va treballar per promoure la candidatura de Tarragona com a Capital Europea de la Cultura (2016) —que no va reeixir—, i també en la coordinació dels Amics de la Cultura. Després de la capitalitat cultural, el mateix equip esdevé l’iniciador i motor de la Casa de les Lletres (2014), dirigida per Joan Cavallé, on es dedica de ple al món de les lletres, fins al final.

La seva passió literària, com a creadora, més enllà de la gestió cultural, la porta a inscriure’s als tallers de narrativa de l’Escola de Lletres de Tarragona el 2015 i durant tres cursos desenvolupa la seva producció narrativa. Els quatre anys següents es passa al Taller de Poesia i fructifica la seva vessant poètica, escrivint i participant en múltiples recitals amb els companys de taller. Aquest llibre només és una petita part de la seva producció lírica, centrat en el darrer període de la seva vida, el de la malaltia que ens l’ha pres massa aviat.Gonzalo Hermo
Clàudia Gómez Martí


Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici