Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Intrigues a la carta


Victoria Rodrigo Fuentes (Coord.)
Fina Masdéu (Coord.)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
Setembre 2023
Format:  
150x230
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
136
ISBN:  
978-84-127044-4-0
Preu:  
18 €
Stock:  
Disponible


Intrigues a la carta és el vuitè llibre del col.lectiu literari Reusenques de Lletres i el colofó a la celebració del nostre desè aniversari.
Per què ara uns relats d'intrigues? Doncs perquè ens ha vingut de gust, com tot el que acordem de tirar endavant, i perquè, de temes i propostes, n'hi ha per triar i remenar, que no s'acabaran pas.
En aquestes narracions, partim d'una situació poc clara, ambigua, i la desenvolupem fins on el fet ho permet; en alguns casos la resolució és completa i, en d'altres, queden alguns interrogants. Com a la vida mateixa. Ah! I fixeu-vos que Reus sempre hi treu el nas, molt o poc -hem comprovat que la ciutat és un bon escenari per a les intrigues. A més, com que una de les condicions complementàries en aquesta ocasió era fer referència a algun aliment, àpat o beguda, hem volgut jugar amb el títol, i per això .
Victoria Rodrigo Fuentes
Diplomada en Ciencies Empresarials, llicenciada en Documentació, postgrau en Gestió Cultural, postgrau en Tractament i Gestió del Patrimoni Bibliografic, master en Biblioteques i Col·leccions Patrimonials. És autora de diferents articles sobre gestió bibliotecaria i sobre patrimoni bibliografic i ha participat en diverses Jornades professionals i taules rodones. En l’ambit de la literatura té alguns contes publicats i ha guanyat els premis de narrativa breu Gabriel Ferrater (2015) i Arnau de Palomar (2015), aquest últim juntament amb Josep Manel Barraso. És fundadora i coordinadora, amb Fina Masdéu, de “Reusenques de Lletres” (2013), una iniciativa cultural que promou activitats literaries i publicacions.Fina Masdéu
Fina Masdéu Abril (Reus, 1958) és doctora en Filologia Catalana (UB); exerceix la docència com a catedràtica de Llengua i Literatura a secundària. Coautora de Rutes literàries pel Baix Camp (2008), ha publicat articles sobre escriptors locals i comarcals, sobre literatura del jo i sobre literatura i paisatge.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici