Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   La Nova RÚSSIA de Sergei Eisenstein


Amat Pelleja (il·lustrador)
Jesus Tibau (Textos de)


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
8
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
octubre 2023
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
88
ISBN:  
978-84-127855-0-0
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


La Nova RÚSSIA de Sergei Eisenstein tracta com tots els avantatges tècnics fan canviar la vida d'una comunitat a principis del segle xx.
L'arribada d'una granja-fàbrica per a la cria de vaques comença a modificar els esquemes de pensament tradicional i finalment la vinguda d'un tractor aconsegueix transformar la realitat social.
És el relat d'un canvi d'època, el pas d'una economia rural de subsistència a una Societat industrialitzada de tall soviètic.Amat Pelleja
Neix a Marça ( Priorat. Tarragona ) 1954.
S´inicia a la música, dibuix i pintura de manera autodidacta, trobant-se molt aviat atret per temes paisatgístics i urbans al aire lliure, amb els seus respectius fenomens canviants dins dels conceptes pictorics: perspectiva, composició, llum, color, etc. Per tant, considera la seva formació artística en base a la Natura, a la que dedicara més de tres decades d´estudi “ A Plen Air” ,que li permetran realitzar una gran i amplia varietat d´estudis i obres, en llocs tant variats com: País Basc, Eivissa, Lanzarote, Alemanya, Índia… On rep influencies que el porten a trobar un llenguatge propi; en el que sempre, originals i nous reptes apareixen. Estan presents tant dins del mon de la figuració com de l’abstracció artística en el seu recorregut. Treballa tant individual com conjuntament amb altres artistes, en la creació i elaboració de murals i projectes escultorics, i posseeix un ample i variat currículum d´exposicions, tan individuals com col·lectives, en galeries de reconegut prestigi, essent la seva obra, avalada tant per col·leccionistes, com per la crítica especialitzada.
Reconeixements:
1987- Segon premi de pintura al pastel “ II Saló Internacional Vil·la Olímpica” Barcelona.
2002- Membre de la “Accademia Internazzionale d´Arte Moderna di Roma”
2004- Attestation “Agadir des Arts Plastiques”
2004- Presentació del llibre “Encuentro con el Arte Actual Pintores y Escultores Espanoles” mostra de “Angelica Guevara Finishing Touch Studios” New Jersey. La seva obra: Mas d´en Ciurana, elegida per illustra el cartell propagandistic de l´exposiçio. Diari “Observer Tribune” Thursday. May 20. 2004.
2005- Membre de la “Accademia Greci Marino” Vizanglio.
2008- Entra a figurar en el Official bulletin of “The Values bag of the Art Works”. Quatizazione del Val Arte A.I.A.M.
1992- Edita les col·leccions “Viatge a Ganeshpuri” i “Cami a Bombai”
1996- “ A l’aire Lliure” obra paisatgística.
En els últims anys, inicia una tasca de recuperació de filmografia classica, i fets de caracter historic i cultural en la vesant il·lustrativa, treballant en diferents albums, on es poden percebre els aspectes més característics del seu treball; estructura visual en el desenvolupament de les il·lustracions, diferents relacions entre ritme, espai, valors, formes, etc. amb el proposit de crear una obra digna i pedagogica, que pugui ser referent del nostre temps pels lectors.Jesus Tibau
Natural de Cornudella de Montsant i tortosí per amor. Especialitzat en relats breus, ha escrit més de mil contes, en reculls com El vertigen del trapezista o A mig camí de la incertesa. També ha publicat novel·les com El nostre pitjor enemic, dietaris com L’espectacle de la vida, i poemaris com Hi entra de puntetes la llum. Entre altres ha rebut els Premis Marian Vayreda, el Mèrit de les Lletres Ebrenques, el Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, el premi Terra de fang, el premi Lluís de Montsià i el Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta.

Gestiona el blog literari Tens un racó dalt del món, que va rebre el Premi Blocs Catalunya al millor blog de Literatura de 2009. Presenta el programa de televisió del mateix nom a Canal 21 Ebre, impulsa el col·lectiu diLLUMs d’arts al forn, i organitza diverses activitats, com la Jornada Literària a Cornudella de Montsant.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici