Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Tarragoninament
Retalls d'una dècada excepcional (2013-2023)

Ricard Lahoz


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
març 2024
Format:  
170 x 240
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
158
ISBN:  
978-84-128402-0-9
Preu:  
17 €
Stock:  
Disponible


Deu anys intensos i trepidants. Una dècada convulsa i excepcional en clau global, nacional i local. El periodista Ricard Lahoz Avendaño ha liderat al llarg d'aquest període el Fet a Tarragona, un mitjà amb dues finestres -revista en paper bimestral i portal web- que ha volgut aportar aire fresc, qualitat, rigor i continguts singulars al panorama comunicatiu de proximitat. A la plataforma digital ha publicat més d'un miler d'articles d'opinió, i ara en selecciona 70 per aquest recull que tanca una etapa.
Tarragoninament. Retalls d'una dècada excepcional (2013-2023) és el resultat de les nombroses reflexions de l'autor sobre la ciutat. Una mirada personal a alguns dels seus problemes endèmics, però també als seus potencials i reptes. El periodista reclama lideratge, planificació, empenta i ambició als dirigents, i més orgull i autoestima a la ciutadania per aprofitar les nombroses oportunitats d'una Tarragona que necessita un projecte col.lectiu engrescador i capaç de cohesionar una ciutat massa fragmentada.Ricard Lahoz
Ricard Lahoz (Barcelona, 1965) és un tarragoní d adopció des de fa 30 anys. Hi ha viscut dues grans etapes professionals: director de Tarragona Ràdio (1994-2012) i editor i director de Fet a Tarragona (2012-2023). En l’actualitat, és professor de Periodisme a la Universitat Rovira i Virgili i responsable d’un programa diari d’entrevistes a Ràdio Ciutat de Tarragona. Ha col·laborat a Diari de Tarragona, Catalunya Ràdio i Canal Català TV, entre d’altres mitjans. Va començar la seva trajectòria a Ràdio Miramar i Ràdio Barcelona (SER).

Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB (1988). Màster en Direcció i Gestió d’Empreses Radiofòniques per la UAB (2003). Postgrau en Comunicació i Estratègia Política per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (2005). Ha estat vicepresident de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, i responsable de comunicació de Tarraco Biennal, Fundació Privada Mútua Catalana i la plataforma Mercaderies per l’interior. Ha publicat La riuada de 1994 (2014), Francesc Xammar: dignitat i compromís a la perifèria de Tarragona (2018). De la llengua al país: 50 anys d’Òmnium Cultural del Tarragonès (2022).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici