Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   El nen que volia tenir les mans transparents


Aleix Cort


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
15
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
abril 2011
Format:  
13,5 x 21
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
256
ISBN:  
978-84-15248-05-7
Preu:  
15 €
Stock:  
Disponible


Milan és un nen orfe que sobreviu a les clavegueres de Bakur amb humor, murrieria i uns quants trucs de magia. La seva habilitat es concentra a les mans i en una enorme fantasia i, en una sortida, coneix una periodista encarregada de resoldre la desaparició d’un company de redacció mentre investigava les xarxes de trafic de nens que actuen al país. La periodista, una editora de rareses i un pallasso tocaran, a partir d’aquell moment, l’infern amb la punta dels dits i ensenyaran el petit mag que aprendre és, a cops, oblidar.
El nen que volia tenir les mans transparents és un homenatge tendre i cruel a la infantesa dels nens sense infantesa, una historia que parteix de dos fets reals i d’actualitat, aixo és, el funcionament de diverses xarxes de trafic de persones i d’organs i el negoci de les adopcions il·legals, per construir un cant a l’esperança i a l’afany de superació amb els carrers d’un món habitat per angels caiguts com a rerefons, i el convenciment que un altre futur és possible, que els somnis poden esdevenir realitat mitjançant el procés d’imaginar-los, pero que ningú no pot desempellagar-se del passat, ni tan sols l’escapista més precoç.
Aleix Cort
Aleix Cort és escriptor i alguna cosa més. Anys enrere va decidir agombolar el somni de Mar i Adria amb uns contes que ells mateixos l’ajudaven a construir abans de tancar els ulls. Després de moltes nits i de molts contes, va decidir compartir aquelles histories encantadores i els seus fills van accedir. La magia, pero, no hauria acabat de convertir-se en realitat —ni la realitat no hauria acabat de convertir-se en magia— si l’autor no hagués coincidit amb la il·lustradora Tonia R. Álvarez. Fruit del treball d’aquest particular equip són Set Cels plens de núvols iaventures, uns cels on els llits i els seus joves i valents tripulants segueixen les instruccions del llit més savi de tots per desfer tots els malsons possibles abans que surti el sol. El son dels nostres petits herois bé es val una aventura.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici