Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Hubo una vez que quise escribir como un poeta


Mariano Gomá Otero
Kim Castells


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Castellà
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
març 2011
Format:  
23 x 23
Tintes:  
Color
Pàgines:  
160
ISBN:  
978-84-15248-06-4
Preu:  
30 €
Stock:  
Disponible


Mariano Goma ens presenta un poemari de simple i profunda sensibilitat que va més enlla de la pura poesia, endinsant-se en el particular món del seu cor i fent aflorar la gratitud cap a l’amor, les seves passions en la vida i a aquelles persones o estats d’anim que l’han impulsat a escriure sobre la seva part més íntima.
Potser aquest llibre bé podria ser un calidoscopi de formes i colors dels seus sentiments.Mariano Gomá Otero
Mariano Goma Otero és arquitecte de reconegut prestigi professional, i sempre ha conreat la seva formació humanística. Fruit d’aquesta inquietud ha publicat un gran nombre d’articles editorials i d’opinió de caracter general, i ha assumit diverses responsabilitats en institucions de la societat civil i s’ha implicat en l’activitat voluntaria.
Fruit d’un especial coneixement de l’Africa, i de Kenia especialment, fou el seu primer llibre Mi encuentro con África, publicat per l’Editorial Mil·lenni i que s’esta traduint actualment a l’alemany.
La seva passió per les lletres el duu a compartir l’exercici de la seva professió amb el seu sempre present quadern de notes i la seva fidel ploma en nous projectes que, sense afany de notorietat, puguin aportar la necessaria reflexió sobre els valors de l’ésser huma, actualmente en crisi pel nostre possiblement desbocat ritme de vida.
Kim Castells
Kim Castells Venosa. S’inicia com a autor fotografic el 1978 i publica el seu primer llibre el 1981. Des d’aleshores i fins avui, és un dels fotografs amb més llibres els publicats. La col·laboració amb autors literaris com Josep Pla, Josep Maria de Sagarra, Joan Brossa, Lluís Racionero, Marius Carol, Lluís Permanyer, Carme Riera, Baltasar Porcel, Miquel de Palol, Ana Puértolas, Xavier Benguerel, Lluís Carandell, José Antonio Labordeta, Mariano Gomá, Jep de Montoya, Miquel Desclot, Salvat-Papasseit, Joan Bellmunt, Carles Duarte, Raimon Panikkar, Gonzalo de Berceo… ha contribuit a establir un llenguatge magic i de gran bellesa, el de la paraula i la imatge. Ja fa temps que Kim Castells va fer realitat aquell vell lema d’«escriure amb llum» que és el significat etimologic del terme fotografiar. Les seves obres així ho demostren.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici