Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   L’Escala
Llum, roca, mar, vent

Gabriel Pernau
Kim Castells


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
abril 2011
Format:  
24 x 33
Tintes:  
Color
Pàgines:  
176
ISBN:  
978-84-15248-07-1
Preu:  
35 €
Stock:  
Disponible


Kim Castells i Gabriel Pernau ens ofereixen una visió de l’Escala molt personal i vinculada a la natura, que fuig de la imatge estereotipada dels pobles de costa assetjats pel turisme de masses. L’Escala i el mar. Llum, roca, aigua, vent mar ens proposa una aproximació sentimental i sensorial a l’Escala i als seus mars, a la natura en estat salvatge que es dóna cita en un poble clavat sobre unes roques i exposat als temporals i a tota la força dels vents.Gabriel Pernau
Gabriel Pernau és periodista i té part dels seus orígens familiars, i bona part dels sentimentals, a la vila de l’Escala. Actualment col·labora, entre altres mitjans, a El Periódico de Catalunya. Ha publicat una dotzena de llibres, entre els quals destaquen El somni catala (La Campana, 1995), A la Xina amb bicicleta (La Campana 1997, Ediciones B 1998), Tot Cuba amb bicicleta (La Campana 1999, Ediciones B 2000), Catalunya a pinyó fix (Meteora 2003), Per terres d’Al·la (Brau 2006), Sportman (La Magrana 2006), La fabulosa historia de la senyora Wang (Meteora 2011) i 11 rutes per l’Escala. Itineraris a peu i amb bicicleta (Cossetania, 2011).
Kim Castells
Kim Castells Venosa. S’inicia com a autor fotografic el 1978 i publica el seu primer llibre el 1981. Des d’aleshores i fins avui, és un dels fotografs amb més llibres els publicats. La col·laboració amb autors literaris com Josep Pla, Josep Maria de Sagarra, Joan Brossa, Lluís Racionero, Marius Carol, Lluís Permanyer, Carme Riera, Baltasar Porcel, Miquel de Palol, Ana Puértolas, Xavier Benguerel, Lluís Carandell, José Antonio Labordeta, Mariano Gomá, Jep de Montoya, Miquel Desclot, Salvat-Papasseit, Joan Bellmunt, Carles Duarte, Raimon Panikkar, Gonzalo de Berceo… ha contribuit a establir un llenguatge magic i de gran bellesa, el de la paraula i la imatge. Ja fa temps que Kim Castells va fer realitat aquell vell lema d’«escriure amb llum» que és el significat etimologic del terme fotografiar. Les seves obres així ho demostren.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici