Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Gimnastic 125 anys fent historia (1886-2011)


Enric Pujol Cayuelas


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Enquadernació:  
Tapa rígida
Edició:  
setembre 2011
Format:  
24 x 33
Tintes:  
Color
Pàgines:  
600
ISBN:  
978-84-15248-36-1
Preu:  
60 €
Stock:  
Disponible


Els fets més rellevants, les fites més remarcables, els resultats més destacables, les dates més memorables, els esportistes més emblematics, els presidents i directius més abnegats… En definitiva, tota la historia dels 125 anys de vida del Club Gimnastic la recull aquest llibre. S’hi expliquen fil per randa com i per que nasqué el Club Gimnastic, com van anar sorgint cadascuna de les disset seccions, i com algunes es van mantenir durant molts anys i altres, en canvi, van tenir una vida més efímera. Hi figuren també les cinquanta juntes directives que hi ha hagut en el segle i quart d’existencia, i un planol que detalla els cinquanta-un locals o instal·lacions de que ha disposat el Club al llarg de la seva vida. En el llibre apareixen 1.300 fotografies —més de la meitat són inedites—, i al final es facilita un índex onomastic amb 1.550 noms complets.
En el capítol dedicat a l’estadística publiquem, un per un, tots els partits de Lliga i Copes disputats per l’equip de futbol, indicant els jugadors alineats, els golejadors, els arbitres i la classificació final. També s’inclouen els ranquings dels 1.110 futbolistes que han jugat almenys un partit oficial; a més de la taula de porters amb els gols rebuts, la de golejadors i tots els entrenadors que han dirigit a l’equip del Gimnastic. El darrer llistat es refereix als rivals en competició de Lliga, i indica partits guanyats, empatats i perduts, i els gols marcats i encaixats amb els 263 equips que s’han enfrontat al Gimnastic des de la temporada 1917/18.
Aquest llibre és el més documentat i exhaustiu de tots els que s’han publicat fins ara sobre la historia del Club Gimnastic
Enric Pujol Cayuelas
Enric Pujol Cayuelas (Tarragona, 1954) és llicenciat en Literatura Espanyola per la Universitat de Barcelona i periodista. Ha treballat 34 anys a Radio Nacional, abans Radio Tarragona i Radiocadena Espanyola. També ha col·laborat amb el Diari de Tarragona, Mundo Deportivo i Don Balón.
És autor de diversos llibres de tematica esportiva: Nastic, cent anys d’historia (1987), Anécdotas de los JJ.OO. (1988), Historia del CN Tarraco (1989), Cent anys de futbol a Tarragona (1997), 100 anys d’esport a Tarragona (1999), Nastic, la historia continua (2000); Nastic... ara sí (2001); CBT: 25 anys de basquet, (2003); i Nastic, de la A a la Z (2005, 1a edició).
També ha participat en els llibres Setmana Santa a Tarragona (2008); Tarragona: segle XX a través de les Postals (Esport) (1992); i Guia turística de Tarragona (2006), editat pel patronat Municipal de Turisme.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici