Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Música és enxampar mosques
Dietari de músic (1996-2007)

Miquel Angel Marín


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Català
Col·lecció:  
Volum:  
48
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
novembre 2011
Format:  
12 x 16,5
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
176
ISBN:  
978-84-15248-47-7
Preu:  
12 €
Stock:  
Disponible


“En el seu escriure, Marín hi vehicula una molt certa incomoditat per les rigideses i limitacions de l’anomenat ‘món musical’, que tapona i rebutja tants elements expressius i aprovats per molt distints i distants creadors al llarg de decennis i que ja constitueixen, per si mateixos, uns actius per a l’acostament efectiu a l’escoltar d’avui. D’aquí que Marín, obscuro modo, (deia Camus: si la manera fos clara no hi hauria art) postuli una desinhibició que, en els seus aspectes més limítrofs amb el desconegut, és revolucionaria: altres maneres de relacionar-se amb ‘allo musical’ són no pas solament útils, sinó ja urgentment necessaries. Així és; Marín postula barra lliure al que és subjectiu, i ho fa al seu aire, ço és, sense grandiloqüencia, adoptant el xiuxiueig, la reflexió íntima, aquest locus en el qual les animes es freguen i fins i tot s’ensumen, aquest estat més d’anim i d’halit que no d’ordenança, llei i costum. D’aquí que els seus escrits constitueixin un rosari de calfreds d’intensitat variable segons persones o moments de lectura. Davant l’extens, li agrada l’accident minúscul que ens endinsa en un estat de crisi que és un femer. Simple reconditori.
Marín és un activista del dubte, de l’ínfim, de l’interstici: pero aquesta metxa encén el pensar crític.” Llorenç Barber.Miquel Angel Marín
Miquel Angel Marín és músic. S’ha format com a clarinetista a Catalunya amb Antoni Sebastia i Juli Panyella (Conservatori Municipal de Barcelona) i amb Wolfgang Meyer (Hochschule für Musik, Karlsruhe, Alemanya). Ha realitzat estudis d’Historia a la Universitat de Barcelona. És músic d’orquestra, de cambra i solista. Com a solista ha tocat amb les orquestres Polnische Kammerphilarmonie, Bohuslav Martinu Zlin, Cambra de Brno (Palau de la Música Valencia), Cambra del Conservatori de Moscou, Cambra Leos Janacek Ostrava (Festival de Torroella) i Sori Orchestral Ensemble (Seoul Arts Center). Col·labora regularment amb els compositors Llorenç Barber, Carles Santos, Antoni Sebastia i Ramon Humet, entre d’altres. És coordinador artístic del Festival Bouesia (Delta de l’Ebre, 2005-2011). Ha publicat el llibre Lo clarinet és l›aixada (Cafe Central/Emboscall).

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici