Novetats | Temàtiques | Col·leccions |

ATENCIÓ. Tenim problemes amb les paraules accentuades, estem treballant per solucionar-ho.   Itinéraires


Slaheddine Haddad
Xavier de Luca


  
Temàtiques:  
Idioma:  
Francès, Àrab
Col·lecció:  
Volum:  
4
Enquadernació:  
Rústica
Edició:  
novembre 2008
Format:  
16 x 16
Tintes:  
Negre
Pàgines:  
134
ISBN:  
978-84-84241-14-0
Preu:  
15 €
Stock:  
Disponible


Itinéraires convida al lector a realitzar un viatge pels diferents paisatges de Tunísia, a través de la fotografia i la poesia.
«Aquell petit racó de paisatge, que no m’havia cridat mai l’atenció, em va atreure i em va agradar. Em va agradar com aquell rostre que creues al carrer, desconegut, fins i tot anodí, pero també agradable, potser pel que suggereix d’una vida que esta sent viscuda». John Berger (1986).
Slaheddine Haddad
Neix a Menzel Bourguiba (Tunísia) el 1943. Slaheddine Haddad ha estat col·laborador als diaris La Presse de Tunisie, le Renouveau i Le Temps.
Membre permanent a la revista canadenca, Le Maghreb Littérature, ha publicat una desena de reculls de poesia: Les Soutes a langage (J.C.B / comme ça et Autrement, 1998) amb el que va obtenir el 1999 el Premi Internacional de la poesia francofona Yvan GOLL, Ecorces maltaises (L’épi de seigle, 2001), Limaille (Wigwam, 2001), Un pas enchevetré dans les ronces (Gros-Textes / Alpes Vagabondes, 2001), TGM La Goulette (Encres Vives, 2002), Paroles dans l’ocre et le bleu (Céres Editions, 2002), Carnets Ichkeuliens (Mediacom, 2003), Rituels de chaleur et de ruissellement (Polder, 2003), Les auto-stoppeurs (Contraste Editions, 2005), Petites initiations au doute (Encres Vives, 2005) et La retraite du sel suivi de Lieux-dits, lieux-tus (Sahar Editions, 2006).
Xavier de Luca
Neix a Barcelona el 1980. Diplomat en Historia de l’Art a la Universitat de Lleida, obté el DEA en Estudis Culturals Mediterranis a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Ha estudiat fotografia a l’Institut d’Estudis Fotografics de Catalunya. Des de 2004, treballa a la Fundació Sunol de Barcelona.
Com fotograf, col·labora amb diverses publicacions i ha exposat sobretot a França, Espanya i a Tunísia. President i membre fundador de JISER Reflexions Mediterranies, l’associació desenvolupa diverses activitats artístiques entre les que destaquem la trobada de joves artistes tunisians i espanyols Percepcions de la Ciutat, que ha tingut lloc entre Barcelona, Saragossa i Tunis en 2006.

Tots els Drets Reservats .
Premsa | Contactar | Condicions de compra | Accés professionals | Qui som? | On som? | Inici